Ove BEBE su dobile najlepši DOČEK u SRBIJI! Evo i kako! (FOTO)

IDEA ostaje dosledna akciji "Mesec beba" kojom tradicionalno pomaže roditelje novorođenih beba, poklanjajući im K Plus pakete koji se sastoje od svih neophodnih artikala potrebnih za negu beba u prvim nedeljama

  • 0

U okviru društveno odgovorne kampanje "Niš u srcu" i akcije "Mesec beba" trgovinski lanac IDEA tradicionalno, već četvrtu godinu zaredom deli pakete sa proizvodima K Plus za sve rođene bebe tokom avgusta, a sve u cilju promocije porodičnih vrednosti i podrške roditeljima u Nišu.

Za sve mame i tate blizanaca IDEA je pripremila još jedno iznenađenje - dečja kolica za dvojke, kako bi im dodatno ulepšala ove posebne trenutke roditeljstva. Ova inicijativa ima za cilj da promoviše roditeljstvo, kao i da ukaže na značaj formiranja porodice.

IDEA u Nišu sprovodi niz društveno odgovornih aktivnosti u želji da da podršku i doprinos gradu u kome radi, kao i lokalnoj zajednici u kojoj posluje. U okviru kampanje "Niš u srcu", pored akcije "Mesec beba" IDEA poklanja paket svakom školarcu, daje podršku lokalnim proizvođačima kroz dostupnost njihovih proizvoda na policama i učešćem u akciji Niška korpa, organizuje humanitarni novogodišnji koncert, a kroz druge mnogobrojne aktivnosti podržava mlade i talentovane Nišlije koji su svojim nagradama, radom i zalganjem to i zaslužili.

- IDEA ostaje dosledna akciji "Mesec beba" kojom tradicionalno pomaže roditelje novorođenih beba, poklanjajući im K Plus pakete koji se sastoje od svih neophodnih artikala potrebnih za negu beba u prvim nedeljama - rekao je Slobodan Titin, direktor IDEA maloprodajne mreže za regiju jug, pa dodao:

- Do sada smo podelili 42 K Plus paketa, a uskoro očekujemo da poklonimo i kolica. Mi se iskreno nadamo da ćemo do kraja ovog meseca podeliti mnogo više poklona za bebe i blizanačkih kolica, jer na ovaj način želimo da pokažemo Nišlijama da sa njima radost i sreću koju nosi rođenje bebe, naručito blizanaca.

IDEA ovom akcijom daje podršku Nišu i potvrđuje odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluje i Nišlijama poklanjajući mamama sve neophodne artikle potrebne za negu bebe u par nedelja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA