IZDRŽI, JUNAČE: Još uvek traje borba za Nedeljkov život! (FOTO)

- Povređeni mladić je zadobio teške povrede od kojih je dominantna ona na plućima, koja mu onemogućava samostalno disanje, tako da bi svaki pokušaj transporta sa naše klinike mogao da ga usmrti - izjavio je dr Dragan Milić

  • 23

Nedeljko Đukić, jedan od dvojice braće iz Austrije koji su teško povređeni u sudaru šlepera i automobila na naplatnoj rampi kod motela "Nais", i dalje je u teškom stanju i lekari se bore za njegov život. Njegov osamnaestogodišnji brat Neven uskoro bi trebalo da bude otpušten iz bolnice, jer je znatno lakše povređen.

BORBA ZA ŽIVOT NEDELJKA ĐUKIĆA: Doleteo avion da ga prebaci u Beč, ali se u Austriju vratio prazan!

Zbog prevelikog rizika, lekari su odustali od Đukićevog transporta avionom na austrijsku kliniku AKH. Iako je pre dva dana medicinski avion iz Minhena sleteo na niški aerodrom "Car Konstantin", koji je povređenog Nedeljka uz sve mere opreza trebalo da prebaci na bečku kliniku, posle kraćeg vremena odleteo je prazan, kako prenose "Novosti".

ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE PREŽIVEO STRAVIČAN SUDAR: Ne sećam se u kom trenutku nas je udario šleper!

Foto: Facebook/Nedeljko Đukić, Telegraf Foto: Facebook/Nedeljko Đukić, Telegraf

- Povređeni mladić je zadobio teške povrede od kojih je dominantna ona na plućima, koja mu onemogućava samostalno disanje, tako da bi svaki pokušaj transporta sa naše klinike mogao da ga usmrti - izjavio je za "Novosti" dr Dragan Milić, direktor niške Kardiovaskularne hirurgije.

ŠLEPER SMRSKAO AUDI NA NAPLATNOJ RAMPI: Dva muškarca teško povređena, lekari se bore za njihov život! (FOTO)

- Kolege sa austrijske klinike složile su se, nažalost, da bi to bilo veoma rizično za povređenog momka. Mi se maksimlano trudimo da ga što pre skinemo sa aparata, iako je pretrpeo katastrofalno teške povrede, čak su pomislili da je mrtav, dok ga naše kolege sa anestezije nisu vratile u život. sa anestezije nisu vratile u život - zaključio je dr Dragan Milić.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tim

    8. avgust 2015 | 13:24

    Zelim mu svim srcem da izdrzi!!! Podrska za decka!!! Toliko izdrzava tako da se nadamo da ce pobediti...

  • istina

    8. avgust 2015 | 11:24

    Zelm mu brz oporavak.

  • Kingdom of heaven

    9. avgust 2015 | 00:02

    Nase molitve su uz tebe,izdrzi junace!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA