NESREĆA NA AUTOPUTU: Prevrnuo se kamper sa Mađarima, povređen mladić (17)

Povređeni mladić zbrinut je u Zdravstvenom centru u Aleksincu. Lekari ove zdravstvene ustanove još se nisu izjasnili o težini njegovih povreda

  • 3

Sedamnaestogodišnji državljanin Mađarske M.B.  povređen je danas oko 12.30 u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Beograd – Niš u blizini sela Draževac.

Prema prvim informacijama, on je bio putnik u  kamperu marke „fiat“  mađarskih registarskih tablica u kojem su se nalazile još četiri osobe,  koji se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo.

Policija je obavila uviđaj ali za sada nema informacija o uzroku nesreće. Ne isključuje se mogućnost da je vozač kampera uspavao usled premora.

Povređeni mladić zbrinut je u Zdravstvenom centru u Aleksincu. Lekari ove zdravstvene ustanove još se nisu izjasnili o težini njegovih povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putnik

    8. avgust 2015 | 15:45

    Zalosno sto je mladic povredjen ali ,ljudi, svakodnevno prolazim kroz Madjarsku i mozda cu biti grub kad ovo kazem:,, nema dobrog Madjara na putu,,. Cast izuzecima, ali njihovo ponasanje u saobracaju moze da se poredi sa divljastvom. Toliko ne postovanj drugih ucesnika( koji ne nose Madjarske tablice) u saobracaju nema ni u jednoj zemlji evrope, a prosao sam ih sve. Toliko id mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA