OSNOVNA ŠKOLA PUNA HEROINA: Učenik (16) napao policiju kada mu je našla 23 paketića ove droge!

Protiv maloletnika koji je nasrnuo na policajce i još dve osobe koje su bile sa njim, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku

  • 15

U školskom dvorištu Osnovne škole "Stevan Dukić", pripadnici MUP-a u Beogradu pronašli su 23 paketića heroina. Heroin je pronađen kod 16-godišnjaka, koji je prilikom dovođenja u policijsku stanicu napao policajce.

Protiv njega i još dve osobe koje su bile sa njim, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku.

UBISTVO UŽIVO: Brazilskog radio voditelja ubili usred emisije (VIDEO)

Prijave će biti podnete zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lilit

    8. avgust 2015 | 18:48

    A sto tog kretena od decaka ne osudite na 2 PUTA po 22 god robije, i objavite mu sliku? Stalno se vadite kako to Zakon ne dozvoljava, a koji Zakon tom imbecilu daje spravo da truje decu.

  • Dzordz

    8. avgust 2015 | 19:56

    10 god minimun a roditeljima po 20

  • Iva

    8. avgust 2015 | 19:51

    Promena zakona pod hitno jer nista ne mozemo da uradimo sa takvim kretenima na ovaj nacin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA