NOVI SAD: Očišćeno jezerce u Dunavskom parku, vraćeni labudovi i kornjače

Nakon četiri godine Novosađani će moći da uživaju u šetnji pored očišćenog jezerceta u Dunavskom parku

  • 6

Radnici novosadskog "Gradskog zelenila" očistili su jezerce u Dunavskom parku u centru Novog Sada i napunili ga čistom vodom, a labudovi i kornjače vraćeni su u stanište, saopštilo je danas to javno-komunalno preduzeće.

Jezerce je očišćeno nakon četiri godine da bi se ljubimcima Novosađana obezbedili bolji uslovi za život i da se posetiocima Dunavskog parka omogući prijatan boravak u prirodi, rekla je pomoćnik generalnog direktora "Gradskog zelenila" Jelena Prica.

"SRBIJA DANAS" novi vlasnik televizije "APOLO"!

Labudovi i kornjače, koji žive u tom jezercetu i uveseljavaju najmlađe Novosađane, bili su prebačeni na drugu lokaciju za vreme trodnevnih radova i sada su vraćeni u svoje stanište koje je potpuno uređeno i prava je ekološka oaza u srcu grada, navedno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    9. avgust 2015 | 18:25

    Jelena prica pomocnik zelenila u novom sadu.A u beogradu direktor zelenila prica. I jos nekih ustanova.Kako im samo uspeva.Dodju ko zna odakle u srbiju i odma rukovode?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA