LETONSKI AVION PRIZEMLJEN JER JE CELA POSADA BILA PIJANA: Evo koliko su alkohola popili

Policajci su posumnjali da sa pilotom nije nešto u redu, odveli ga na alkotest i rezultati su pokazali da ima 0,2 promila alkohola u krvi, što je pilotima nedopustivo

  • 2

Norveška policija dobro radi svoj posao, jer su primetili da sa posadom jednog aviona nije baš sve kako treba, te su ih podvrgli alkotestu. Rezultati su bili više nego iznenađujući, kompletno svi iz posade su bili "na nečemu".

Putnicima u avionu letonskog prevoznika Er Baltika, na letu Norveška - Krit, policajci su objasnili da će avion malo kasniti sa poletanjem, pod izgovorom da se pilot  ne oseća baš najbolje. U suštini ta priča je bila tačna, osim što je razlog za pomeranje leta aviona bio skandalozan, naime pilot je malo popio!

MASOVNI UBICA UPISAO FAKS: Brejvik primljen na studije političkih nauka!

Policajci su posumnjali da sa pilotom nije nešto u redu, odveli ga na alkostest i rezultati su pokazali da ima 0,2 promila alkohola u krvi, a piloti ne smeju da imaju ni trunku alkohola u organizmu.

Osim njega, i ostali članovi posade imali su minimalne doze alkohola u krvi, te su privedeni.

Putnici su ipak odleteli na Krit, ali sa pet sati zakašnjenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 420

    10. avgust 2015 | 04:10

    nije to da je norveska policija dobro uradila svoj posao, nego je jedan koji radi u hotelu gde su bili smesteni piloti javio policiji.......

  • Knjaz milos

    10. avgust 2015 | 06:00

    To im je krvi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA