MASAKR U AMERICI: Ubio osmočlanu porodicu, među žrtvama šestoro dece! (FOTO) (VIDEO)

Dejvid Konli (49) optužen je za teško ubistvo. Većina njegovih žrtava imala je vezane ruke, a neke su imale višestruke rane od vatrenog oružja, saopštila je policija

  • 1

Šestoro dece i njihove roditelje u kući u Hjustonu ubio je čovek koji je bio u svađi s ubijenom ženom, koja je bila njegova bivša supruga, a koji je poznat policiji zbog ranijih nasilnih napada.

PRONAŠLI DELOVE TELA ŠESTORO DECE I NJIHOVE TRUDNE MAJKE: Policija traga za OCEM koji ih je MASAKRIRAO! (FOTO)

Dejvid Konli (49) optužen je za teško ubistvo. Većina njegovih žrtava imala je vezane ruke, a neke su imale višestruke rane od vatrenog oružja, saopštila je američka policija u nedelju.

Majka i otac, Davejn i Valeri Džekson, imali su 40 i 50 godina, a deca su bila uzrasta od šest do 13 godina.

Veruje se da je nastarije dete sin Valeri Džekson i Dejvida Konlija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ne možemo potpuno da shvatimo motiv nekoga koji bi oduzeo živote toliko nevinih ljudi. Posebno živote mladih - izjavio je zamenik šefa policije Tim Kenon, dodajući da motiv ubice verovatno ima veze sa svađom sa bivšom partnerkom Valeri.

Policija je pozvana u subotu uveče da proveri kuću u Hjustonu. Policajci su kroz prozor primetili telo jednog maloletnika, posle čega su četiri policajca upala u kuću. Tada je Konli otvorio vatru, a na to su se policijaci povukli i sačekali specijalce. Konli se posle nekoliko sati predao.

Konli ima krivični dosije još od 1988. godine, a prošlog meseca optužen je za napad u kući u kojoj je ubijena porodica Džekson.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA