IZBO ČOVEKA PO GRUDIMA I GLAVI, sad hiljadu SRBA traži da ga puste na slobodu! EVO ZAŠTO!

- Svi u selu su me pitali "Zašto ne pokreneš peticiju za Markovo oslobađanje?". Konsultovao sam advokata koji se sa tim saglasio, a do nedelje uveče prikupljeno je više od 1.000 potpisa - ispričao je Dragiša Ilić

  • 59

Više od 1.000 žitelja sela Obrež i Varvarin potpisalo je peticiju za puštanje na slobodu Marka Ilića (24). On je u noći između 2. i 3. avgusta, u svojoj kafani "Letnja bajka", sa više uboda nožem u grudi i glavu naneo ozbiljne povrede Bobanu Đurđeviću Đuđi (36) iz Obreža.

KRVAVA SVAĐA: Hteo da zaštiti oca pa IZBO čoveka po grudima i glavi!

Do incidenta je došlo nakon što je Markov otac, Dragiša Ilić, više puta upozorio Đurđevića da ne prvocira pevačicu. Đurđević ga je pesnicom udario u glavu a Marko je uzeo nož i ubo ga više puta u grudi i glavu. Zbog ozbiljnih povreda glave Đurđević je prošlog ponedeljka prebačen na Neurohiruršku kliniku u Nišu gde se još uvek nalazi na lečenju, kako prenosi "Blic".

Foto: Facebook/Marko Ilic Foto: Facebook/Marko Ilic

- Svi u selu su me pitali "Zašto ne pokreneš peticiju za Markovo oslobađanje?". Konsultovao sam advokata koji se sa tim saglasio, a Markovi drugari su krenuli po selu, od kuće do kuće, da prikupljaju potpise. Do nedelje uveče prikupljeno je više od 1.000 potpisa. On je dobar momak a to što je uradio učinio je u strahu, da bi mene zaštitio – kazao nam je Dragiša Ilić.

Dragiša kaže da mu je zabranjeno da poseti sina u istražnom zatvoru jer ima status svedoka u postupku.

- Majka ga je obišla i tražio joj je knjige kako bi učio za ispite jer završava Višu mašinsku školu. U lokalu je, u momentu kada se dogodio incident, bilo više od 100 ljudi, uglvanom mladih od 16 i 17 godina. U selu se mnogi plaše jer je Boban, navodno, iz bolnice u Nišu poručio da ima spisak od 22 osobe kojima će se osvetiti kada izađe. Ja sam prvi na spisku. Očekujem da nas policija zaštiti – dodaje Ilić.

Boban Đurđević je aprila prošle godine bio akter incidenta sa pucnjavom.

Tada je pretukao 60-godišnjeg Božidara Stanojevića, a kada su njegovi sinovi došli da osvete oca pobegao je dok su pucali na njega.

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ale

    10. avgust 2015 | 15:41

    Nadamo se da ta gamad nece da prezivi.Podrska momku i ja bi to uradio.Goveda misli da doveka moze da maltretira ljude koji posteno zaradjuju za hleb.

  • Душан

    10. avgust 2015 | 16:56

    И ја бих то урадио за свог оца !

  • Kokule

    10. avgust 2015 | 15:45

    Đurđević baš opak dasa...nasrće na starije ljude!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA