PREDUZETNIK IZ BIH POKUŠAO SAMOUBISTVO? Pronađeno oproštajno pismo Pere Gudelja

- Gudelj je pronađen osam metara od njegovog automobila sa ranom na glavi. Metak, međutim, nije išao direktno u glavu, već je ispaljen ukoso, tako da je to razlog što je ostao živ - rekao je novinarima dežurni tužilac u tom tužilaštvu

  • 4

Vlasnik kompanije FIS Pero Gudelj, koji je danas pronađen sa teškim povredama glave koje su ukazivale na ranjavanje iz vatrenog oružja, najvjerovatnije je pokušao izvršiti samoubistvo, potvrđeno je u Tužilaštvu Srednjobosanskog kantona.

ATENTAT NA PERU GUDELJA: Nepoznata osoba mu pucala u glavu, lekari se bore za njegov život!

- Gudelj je pronađen osam metara od njegovog automobila sa ranom na glavi. Metak, međutim, nije išao direktno u glavu, već je ispaljen ukoso, tako da je to razlog što je ostao živ - rekao je novinarima dežurni tužilac u tom tužilaštvu, Mijo Dujmović.

Dodao je i kako je Gudelj ostavio oproštajno pismo pre pokušaja samoubistva, prenosi portal Faktor.ba.

- Pacijent P.G. životno je ugrožen, lekari trenutno ulažu velike napore u pokušaju da mu spase život - izjavila je portparolka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Muamera Šehić.

Slučaj je policiji prijavljen oko 13:30 sati kada je ranjeni Gudelj uočen na lokalnom putu u mjestu Krčevina kod Viteza.

(Telegraf.rs / Izvor: Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nazalost

    11. avgust 2015 | 11:30

    Ako taj covek umre ili ne daj Boze ostane u losem stanju veliki broj porodica ce ostati bez hleba. Njegovi trzni centri fis zaposljavaju veliki broj radnika ne gledajuci ne nacionalnost i za njega svi imaju reci hvale,zaposljava i previse radnika jer zeli da porodicama da hleb. Fis vitez ima i svoju proizvodni centar a u prodajnom nema cega nema od igle do lokomotive a sve to spram dzepa ljudi u bosni. Kako ce to posle funkcionisati pitaj Boga. Velika tragedija a njega a i hiljade porodica koje on zaposljava.

  • R.srpska

    11. avgust 2015 | 02:10

    E ovo ako je pokušaj samoubistvo ja sam Elvis prisli. ..mafijaška posla

  • Borivoje Boro Ćeran

    11. avgust 2015 | 05:11

    Najbogatiji gazda u Bosni i Hercegovini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA