Ðilas: Najvažnije ko, a ne šta obećava

Stranke obećavaju čuda, ponašaju se kao mađioničari, a kada im date da izvade zeca iz šešira tog zeca nema nigde, kaže gradonačelnik Beograda

  • 0

Zamenik predsednika Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas izjavio je da ne može da uđe u koaliciju sa naprednjacima zbog, kako je rekao, "laži" koje su pričali o njemu, ali da sve ostale stranke može da vidi u zajedničkoj vlasti na gradskom nivou.

On je istakao da građani na predstojećim izborima veću pažnju treba da obrate na to ko daje obećanja, nego na ono što se obećava.

- Stranke danas imaju slične programe, sve su orijentisane na EU, ekonomske programe, zapošljavanje, pomoć najsiromašnijima... Tu se postavlja pitanje ko je taj što obećava, da li iza njega stoje rezultati i koliko je to verodostojno - rekao je Ðilas.

Prema njegovim rečima, stranke danas obećavaju bolji život, zapošljavanje na stotine hiljada ljudi i da će napraviti čuda.

- Ponašaju se kao mađioničari, a kada mu date da izađe na podijum i izvadi zeca iz šešira, tog zeca nema nigde. Nema tog čarobnog štapića za rešavanje problema - rekao je Ðilas, dodajući da su funkcioneri SNS-a 20 godina u politici, ali da nemaju nijedan rezultat iza sebe.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA