(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SA 200 NA SAT ODVEO CELU PORODICU U SMRT: Slediće vam se krv u žilama od ovog snimka!

Nesreća se dogodila na putu između Njižneg Novrogoda i Saratova, a glavni uzrok tragedije je neprilagođena brzina

  • 22

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Rusiji poginulo je pet članova jedne porodice. Na internetu se pojavio i snimak iz vozila u kojem se porodica nalazila.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte snimak stravične nesreće u kojoj je poginulo dvoje dece kod Velike Plane!

Nesreća se dogodila na putu između Njižneg Novrogoda i Saratova. Na snimku se vidi da je vozač išao neprilagođenom brzinom, pa čak i to što je vozio na pravcu, on je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil se nakon toga prevrnuo i nesrećni ljudi su poginuli na licu mesta. Na snimku su posebno zastrašujući krici putnika neposredno pre nesreće.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Advokat

    11. avgust 2015 | 20:11

    A lep put. Jos s porodicom. Laganica. Ali budala je budala

  • Kladovo

    11. avgust 2015 | 19:57

    Vidi se da se lik glupirao.

  • Boki

    11. avgust 2015 | 21:09

    Neravan kolovoz ga je zbog velike brzine destabilizovao, a onda je i kamion naisao i dodatno uspanicio vozaca. Da je bio priseban verovatno bi odrzao auto na pravcu. Cak i da je stisnuo kocnicu verovatno bi auto ostao na kolovozu jer cim ide 200 ima i ABS koji pomocu ostalih elektronskih pomagala ne dozovljva zanosenje pri kocenju. Ono sto nije imao, a sto bi im spasilo zivote, je ESP koji je obavezan u EU u novim vozilima, ocigledno sa razlogom. ESP ne bi dozvolio zanosenje automobila na ovakav nacin. Mislite o tome kad kupujete automobil, nije sve u snazi motora i dizajnu. Postoje neke vaznije stvari koje vecina vozaca ignorise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA