PORODICA SALOPEK POD SEDATIVIMA: Još uvek se nadaju da vesti o smrti Tomislava nisu tačne

- Nažalost sve što ste čuli od premijera, su informacije s kojima raspolažemo i mi. Neverica je još uvek, nadamo se da to nije tačno, vreme koje je pred nama će to pokazati. Stalno smo u kontaktu s određenim državnim institucijama - rekao je porodični prijatelj Salopekovih

  • 8

Porodica Salopek je u šoku i još uvek se nada da  informacije o Tomislavovoj smrti nisu istinite. Ipak, porodica je u jako teškom stanju i stalno pod sedativima.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

SALOPEK DEVETA ŽRTVA ISIS-A SA “ZAPADA”: Među obezglavljenima i hrvatski zet! (FOTO) (VIDEO)

Pred porodičnom kućom Salopekovih je nekoliko automobila prijatelja koji su došli da im pruže podršku.

SVI SMO MI TOMISLAV: Strašna sudbina mogla je da zadesi svakog ko je otišao u beli svet da zaradi za život!

Foto: AP/Tanjug, Facebook Foto: AP/Tanjug, Facebook

- Nažalost sve što ste čuli od premijera, su informacije s kojima raspolažemo i mi. Neverica je još uvek, nadamo se da to nije tačno, vreme koje je pred nama će to pokazati. Stalno smo u kontaktu s određenim državnim institucijama, skoro 24 sata. Malo pre je ovde bila policija, što je u nadležnosti njhovog rada, ali i i zbog onih koji neprestano dolaze i uznemiravaju porodicu raznim pitanjima. Nemamo primedbi na tu saradnju, ali, zbog udaljenosti infromacije koje dolaze do nas su šture, i razumemo da nam ne mogu više reći zbog istrage. Većinu informacija koje smo dobili, dobili smo iz medija. Porodica je u jako teškom stanju, roditelji, moji prijatelji, su stalno pod sedativima, bojim se za njih. Ne mogu da kažem da sam daleko od toga kako se oni osećaju jer sam ja skoro 24 sata uz njih, od kako je došla ta nesretna vest o Tomislavovoj otmici. O onome što je diplomatija preuzela ne znamo puno, i verujem da nikada nećemo saznati. Verujete najveća bi bila želja da ovo nije istina - rekao je Stipo Bilokapić Barba.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    12. avgust 2015 | 23:13

    Ne mogu da verujem da se ovo desava.Jadna porodica

  • MARIJANA

    12. avgust 2015 | 23:27

    Tužno i pretuzno...pretrpeo pakao od kako su ga uhvatili i završio tragično. ....njegova deca,žena, roditelji,prijatelji treba živeti sa tim teretom da su izgubili jednu dragu osobu....neznam šta reči a ne zaplakati,saučešće porodici iz Srbije.

  • Milos

    13. avgust 2015 | 02:10

    Iskreno saučešće porodici Salopek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA