NAŠLI SMO BRATA TOMISLAVA SALOPEKA U SRBIJI: Evo šta je rekao o obezglavljivanju Hrvata!

Beograđanin I. Salopek nije očekivao da će ga iko od medija zvati, a onda nam je objasnio kako su se on i porodica osećali prateći agoniju kroz koju je prolazio Tomislav

  • 46

Vest o smrti Tomislava Salopeka koga je brutalno ubila Islamska država u Egiptu brzo se proširila čitavim svetom.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

Drama ovog Hrvata počela je još 22. jula kada je otet dok se vraćao iz oaze Baharija, koja se nalazi na oko 400 kilometara od Kaira, na kojem inače često borave i turisti.

UBILI SMO GA: Islamska država objavila tonski zapis o ubistvu Tomislava Salopeka!

Višednevna agonija prekinuta je juče kada je militantna grupa Islamska država objavila i tonski zapis tvrdnje da je ubila Tomislava Salopeka, dan pošto je kao dokaz objavila i jezivu fotografiju.

ONI SU UBICE TOMISLAVA SALOPEKA? Islamska država objavila imena egzekutora!

Ekipa Telegrafa istraživala je da li Tomislav Salopek ima rođake u Srbiji.

OVO JE MESTO NA KOM JE OTET TOMISLAV SALOPEK: Tu lokaciju često posećuju i TURISTI! (FOTO)

Foto: AP/Tanjug, Facebook Foto: AP/Tanjug, Facebook

HRVATSKA U ŽALOSTI, brutalno ubistvo Tomislava Salopeka potreslo ceo svet

Tokom potrage smo uspeli da pronađemo ni manje ni više nego njegovog brata - Beograđanina I. Salopeka!

POČIVAJ U MIRU BOŽJEM: Ovako su se Hrvati oprostili od svirepo ubijenog Tomislava (FOTO)

Kaže, nije očekivao da će ga iko od medija zvati, a onda nam je ovaj ljubazni Beograđanin objasnio kako je svih ovih dana od otmice pomno pratio razvoj stravične situacije.

Dodao je i kako je čitava porodica prolazila kroz agoniju dok se nije znalo kakva sudbina čeka Tomislava...

Foto: Facebook Foto: Facebook

VAŠ ISLAM, MONSTRUMI, NIJE I MOJ ISLAM: Novinar iz Bosne statusom na Fejsbuku nakon smaknuća Tomislava Salopeka zapalio BALKAN!

- Tomislav mi je dalji rođak, potičemo iz istog mesta. Strašno je to što se desilo. Čovek je nastradao ni kriv ni dužan - objasnio nam je brat obezglavljenog Salopeka dodajući da ovakav tragičan kraj ne zaslužuje nijedan čovek na svetu!

Na naše pitanje da li se plaši za svoju bezbednost, I. Salopek je dodao da nema razloga da tako nešto oseća.

Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson, AP/Tanjug Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson, AP/Tanjug

- Nemam razloga nikoga i ničega da se plašim, jer živim u Beogradu, koji smatram bezbednim gradom - kratko je prokomentarisao I. Salopek.

Podsećamo, prošle srede je egipatski ogranak Islamske države zapretio da će ubiti Tomislava Salopeka u roku od 48 sati "ako ne budu oslobođene muslimanske žene".

Inače, Tomislav Salopek je prvi oteti hrvatski državljanin u nekoj stranoj zemlji, a njegovo ubistvo je prvo ubistvo stranog državljanina koje je počinila Islamska država u Egiptu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semo

    13. avgust 2015 | 17:48

    Iskreno saucesce porodici.Tako su mudzahedini igrali fudbal u Bosni sa srpskim glavama Niko nije digao glas.protiv toga.Onaj ko je naoruzao i placa krvnike je kriv za sve sto se desava.Nisu oni jos takva sila da se protiv njih ne mogu izboriti svetski mocnici nego jos pustaju pse da besne dok ne stignu do Amerike onda ce.biti kasno Ameri su ti koji naoruzavaju pobunjenike protiv odredjenog rezima da razore zemlju oni pokupe kapital i ostave te bandite da zlopate jadan narod koji posle bezi u Evropu.Eto nam azilanata na stotine hiljada da vadimo oci kako znamo i umemo a oni trljaju ruke.Odneli zlato crpe naftu dzaba i to je njihova politika

  • Heraklo

    13. avgust 2015 | 22:06

    Kakvi jadnici ovi ISILOVCI prijete se cjelom svijetu a u blizini im je vjecni neprijatelj Izrael ali zasto njega ne napadnu a ne nemaju oni muda za to jer vrlo dobro znaju sta bi im se desilo .....za 2 dana bi problem bio rijesen....

  • samo istina

    13. avgust 2015 | 16:59

    Sućut Saloprkovima i pitanje za Hrvate dali ćete ponovo vezati zastave sa muslimanima kao u Bosni i ratovati protiv hriščanske pravoslavne braće po krstu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA