DA LI JE OVO NAJNEVEROVATNIJA NESREĆA U SRBIJI? Bacio pikavac kroz prozor, a onda je usledio HAOS! (FOTO)

- Nažalost, ovo nije prvi put da nam se ovo dešava, a da takvi nesavesni vozači prođu nekažnjeno - rekao je jedan od očevidaca stravične nesreće

  • 18

Kamion vlasništvo beogradske firme "Papir servis" skoro potpuno je izgoreo danas nešto posle 14 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu nedaleko od Elektronske industrije.

Teretno vozilo se kretalo iz pravca Niške Banje prema Nišu kada ga je zahvatio plamen. Vozač Žarko Dinić vatru je gasio sa čak šest protivpožarnih aparata, ali kamionu nije bilo spasa čemu je kumovao i vetar koji je dodatno rasplamsavao plamen.

- Preuzeo sam stari papir u selu Jelašnica i krenuo ka našem stovarištu u Nišu. Na par stotina metara od Elektronske industrije primetio sam dim koji je ulazio u karoseriju kamiona. Zaustavio sam vozilo i počeo da gasim vatru, ali su moja oba protivpožarna aparata bila bespomoćna naspram vatrene stihije. Neki ljudi koji su u blizini prodavali drva su mi priskočili u pomoć i dali mi svoje aparate za gašenje tako da sam i njih upotrebio, ali je sve bilo uzalud. Samo smo uspeli da usporimo požar, a vatrogasci su ga ugasili – priča Dinić.

- Mada policijski uviđaj još nije okončan Dinićev rukovodilac je kazao da je siguran da je požar izazvao pikavac koji je neki od vozača bacio kroz prozor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

-  Dokaz za to je što je tovar počeo da gori odozgo znači da je na njega nešto bačeno. Nažalost, ovo nije prvi put da nam se ovo dešava, a da takvi nesavesni vozači prođu nekažnjeno - rekao je ovaj čovek.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    13. avgust 2015 | 17:33

    A sto kamion nije prekriven da ne moze pikavac da upadne.

  • pera

    13. avgust 2015 | 20:14

    kamion je relativno nov,2011god,vozac nepusac.i onda neka budala napise da to ne treba pustiti u saobracaj.molim te koliko bi najvise trebao biti star kamion da bi smeo u saobracaj?jel ti zivis negde u sibiru pa si zaboravio da srbija vec 40dana gori od visokih temperatura.tovar je bio adekvatno pokriven,mrezom kao na fud.golovima sto se stavlja.to je vise nego doboljno da papir ne leti.nazalost budala sa pikavcima ima svuda i ne obracaju paznju gde ce baciti opusak.e zato dolazi do ovakvih situacija.naravno za bednu i mizernu platu,kolega je doziveo veliki stres ifala bogu kad je on dobro i nepovredjeno.samo onaj ko nikad nije seo u kamion moze napisati neke nebuloze,hvala bogu ima dosta nas koji jedemo taj hleba pa i razumemo kroz sta je prosao covek.VOZAC

  • Mio morozo

    13. avgust 2015 | 17:51

    Prekriti obavezno kamion,ne samo "zbog pikavaca"nego što na sve strane leti prašina i delići papira,sa takvih kamiona,i to ometa vozače pozadi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA