"SMRTONOSNE ZVEČARKE" SU ISPREPADALE NIŠLIJE: A onda su svi počeli da im se smeju. I VI ĆETE! (FOTO)

U Srbiji ne postoje zmije zvečarke. One ne cvrče, niti pijuču. Ukoliko vam smetaju skakavci i cvrčci, nemojte da mislite da su to zmije zvečarke i da paničite

  • 3

Udruženje za zaštitu životinja ZOO Planet čija patrola se na poziv građana bavi uklanjanjem zmija, apelovalo je na Nišlije da prestanu da paniče.

Naime, ovom udruženju se u poslednje vreme javilo nekoliko Nišlija koji su panično tvrdili da čuju "zvečarke kako cvrkuću".

U saopštenju objavljenom na Fejsbuk nalogu udruženja navodi se sledeće:

Javno obaveštenje za sve one koji nisu informisani: U Srbiji ne postoje zmije zvečarke. One ne cvrče, niti pijuču. Ukoliko vam smetaju skakavci i cvrčci, nemojte da mislite da su to zmije zvečarke i da paničite…. Cvrčke ne zbrinjavamo. Molimo vas da živite u skladu sa prirodom. Hvala na razumevanju.

Printskrin: Facebook / UDRUZENJE ZOO PLANET PANTELEJ Printskrin: Facebook / UDRUZENJE ZOO PLANET PANTELEJ

ZOO planet preuzeo je na sebe uklanjanje zmija pre nekoliko godina kada su vatrogasci prestali da to rade jer je jednog od njih ujeo poskok.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toliko o danasnjim generacijama

    16. avgust 2015 | 12:45

    Danas su izrasle generacije u ljude koje su se skolovale u losem obrazovanom sistemu i ovo je rezultat.Ovi mladji su sve gluplji,tupaviji,nekulturniji,neproduhovljeniji i neobrazovaniji.Postali smo glupa nacija kao oni amerikanci,samo znaju da bleje u drustvene mreze i da se "lajkuju" a ne znaju ni koje zmije zive i ne zive u Srbiji.Za pocetak naj otrovnije zmije deco moja su vam politicari,lopvi i one "starlete,pevaljke,prostituke" sto se uglavnom udaju za sportiste razne fudbalere i kosarkase nebi li se unovcile.A onda slede direktori javnih preduzeca,razni narodni poslanici,lokalni politicari ili ti "obor knezovi" i njihova dalja i sira rodbina zaposlena po javnim prduzecima i drzavnim firmama i ustanovama.Ne mogu dalje vise da nabrajam,zaboleo me je stomak...

  • N.N.

    15. avgust 2015 | 06:28

    Hahahahh

  • Lik

    15. avgust 2015 | 01:22

    I putari su znali biti iznenadjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA