Oko 66% zaposlenih nezadovoljno je svojom platom

Jedna od mogućnosti alternativne zarade o kojoj ovde govorimo jeste trgovanje preko interneta na svetskom finansijskom tržištu.

  • 5

Najnovija istraživanja pokazuju da je u proseku oko 66% zaposlenih zapravo nezadovoljno svojom platom. To znači da ukoliko vi niste nezadovoljni, onda kolega koji sedi pored vas u kancelariji sigurno jeste.

Međutim, i pored nezadovoljstva većina nas i dalje svako jutro ustaje i ide na taj isti posao sa mislima da to tako mora da bude i da nemamo drugog izbora. Put ka finansijskoj nezavisnosti zahteva otvoreniji um i drugačiji pogled na svet ali ne mora nužno zahtevati i drastične promene u životu i navikama.

Dovoljno je samo da pronađete alternativni izvor prihoda koji će vas rasteretiti stresa, obezbediti vam sigurnost i učiniti vam svakodnevicu znatno opuštenijom, kako na postojećem poslu, tako i u privatnom životu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedna od mogućnosti alternativne zarade o kojoj ovde govorimo jeste trgovanje preko interneta na svetskom finansijskom tržištu. Na svetskom finansijskom tržištu trguju banke, investicioni fodnovi ali i pojedinci, kao što sam ja ili vi.

U prilog rasta interesovanja pojedinaca za ovaj vid zarađivanja govori podatak da je 2000. godine ukupni dnevni obim trgovanja svih pojedinaca iz celog sveta iznosio oko 300 miliona dolara, da bi 2010. godine taj iznos bio oko 313 milijardi dolara.

Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF

Zašto je trgovanje i zarađivanje na svetskom finansijskom tržištu steklo toliku popularnost među pojedincima?

1. Nema provizija – ne postoje provizije kod investiranja ili podizanja sredstava kao što je to slučaj u trgovanju na klasičnim berzama

2. Ne postoji posrednik – Vi kao pojedinac ste direktno uključeni na tržište na kome sami možete da trgujete valutama, robama, akcijama ili indeksima i na kome sami ulazite u kupovne ili prodajne pozicije

3. 24-časovno trgovanje – Više ne morate da čekate da se berza otvori da biste krenuli da trgujete. Od ponedeljka do petka možete trgovati 24 sata dnevno, što je odlično za ljude koji imaju posao jer mogu prilagoditi trgovanje svom slobodnom vremenu

4. Niko ne može uticati na cene na tržištu – Svetsko finansijsko tržište je toliko veliko i ima toliko učesnika da ni jedan učesnik na tržištu, uključujući čak i centralne banke, ne može kontrolisati ili uticati na cene

5. Velika likvidnost – Baš zato što je svetsko finansijsko tržište toliko veliko, zato je i veoma likvidno. Samo jednim klikom miša možete odmah kupiti ili prodati kada god želite i nikada ne možete ostati ’zaglavljeni’ u trgovini. Zbog velike linkidnosti imate jedinstvenu mogućnost da postavite svoju trgovinu da se automatski zatvori u momentu kada dostigne željeni profit ili u momentu kada tržište krene protiv vas kako biste sprečili gubitak

6. Trgovanje i zarađivanje u pokretu – Ne morate biti ’prikovani’ za kancelariju ili kuću da biste trgovali na svetskom finansijskom tržištu. Postoji veliki izbor platformi za trgovanje prilagođenih svim smart telefonima i tabletima preko kojih veoma jednostavno i brzo možete pristupiti tržištu

Kako biste napravili prvi korak na putu ka svojoj finansijskoj nezavisnosti, FXLider vam daje besplatnih 50€ za trgovanje, kako biste bez rizika mogli da se oprobate u trgovanju i proverite da li bi vam ovaj način alternativne zarade odgovarao.

Dovoljno je samo da se prijavite na ovom linku i nakon verifikacije, 50€ će biti uplaćeno na vaš račun za trgovanje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. avgust 2015 | 11:19

    Zasto bih trgovao akcijama kada me je sramota kako mi dobro ide?g

  • šok

    17. avgust 2015 | 13:49

    Ubi me finansijski leveridz. A da li neko zna šta je finansijski leveridz? Prosto mi neprijatno koliko mi dobro ide

  • Bole

    17. avgust 2015 | 19:13

    Ja ipak mislim da bez muke nema nauke, kad bi svi ovo radili od vazduha bi ziveli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA