ŽESTOK SUDAR NA AUTOPUTU ZA NOVI SAD: Teško povređena devojka (18)!

Devojka (18) suvozač iz jednog od automobila zadobila je prelom podlaktice

  • 4

Na auotoputu za Novi Sad kod skretanja za Zemun došlo je do sudara dva automobila nemačkih i austrijskih oznaka u kome je lakše povređeno troje ljudi.

Devojka (18) suvozač iz jednog od automobila zadobila je težu povredu preloma podlaktice - rekla je za "Blic" dr Nada Macura.

- Muška osoba stara oko 32 godine zadobila je ortopedske povrede i opekotine drugog stepena. Ženska osoba u svojstvu suvozača povredila je glavu i nos, dok je muškarac (23) koji je bio vozač u drugom automobilu zadobio povredu desne podlaktice sa modricom i otokokom. Prelom leve podlaktice zadobila je devojka (18) suvozač što se karakteriše kao teža povreda - kaže Nada Macura.

Povređene osobe su strani državljani i prevezene su u Urgentni centar.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in Great Britain

    17. avgust 2015 | 14:21

    Voze kao budale.

  • niko

    17. avgust 2015 | 21:58

    Ako tako nastavite nece biti mladu u Srbji za 10 godina. svi gledaju i cute: Policija treba da pocne rigorozno da nesto uradi A ministar neka izda NOVI zakon OGRANICENA VOZNJA I ODUZIMANJA AUTA KOD BRZE VOZNJE:dA SAM JA POLCIJA ZA 7 DANA BI ZARADIO PLATU SVIM POLCAJCMA platu u Srbiji.Kupite kamere i snimajte Kako neko ne moze da nauci iz tudi Budalestina Sjeo u BMW i misli da neko i nesto.

  • Mića.

    19. avgust 2015 | 12:57

    Polako narode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA