IZJAVIO MI JE SAUČEŠĆE, A ONDA ME UDARIO PESNICOM: Jeziva ispovest Ružice I. iz Prokuplja

- Oborio me je na krevet i udarao pesnicama. Ostala san živa zahvljujući komšinici koja je slučajno naišla, ali se plašim da će da me ubije kad izađe iz pritvora - priča Ružica, žrtva porodičnog nasilja

  • 6

Ružicu Ivić (40) iz Prokuplja mučio je bivši muž N. I. (46), koji je uhapšen je u petak uveče zbog nasilja u porodici. On je Ružicu na najgnusniji način zlostavljao.

- Oborio me je na krevet i udarao pesnicama. Ostala sam živa zahvljujući komšinici koja je slučajno naišla, ali se plašim da će da me ubije kad izađe iz pritvora - priča Ružica, žrtva porodičnog nasilja.

Ružica se razvela pre sedam godina, bivši muž joj živi na Kosmetu, ali je u petak uveče došao u Prokuplje i sačekao je u mraku hodnika zgrade u kojoj živi.

- Bila sam kod komšinice na kafi, a kad sam prišla svojim vratima da ih otključam, čula sam da neko iza mene kaže: "Saučešće", pošto mi je otac preminuo pre nedelju dana. Okrenula sam se i videla bivšeg muža, a on je odmah nasrnuo na mene - priča ova nesrećna žena.

Foto: Freeimages/Stefan Foto: Freeimages/Stefan

Sve vreme je vikao da je kurva i da će je dokrajčiti, pokušao je i da je ugura u stan, ali su noge ostale da joj vire u hodniku zgrade.

- Seo je na mene, izvukao polni organ i stavio mi ga u usta. Počela sam da se gušim - prića ona.

U nesrećnoj situaciji našla se njena komšinica Ljiljana Cvetanović, i spasla joj život. Pokušao je da nasrne i na nju, ali se umešala i treća komšinica, kada se povukao i pobegao. 

Uhapšen je na administrativnom prelazu Merdare kad je pokušao da ide na Kosovo.

Njemu je određen pritvor do 30 dana, a preti mu tri godine robije. Ružica se nada da će ovog puta pravda biti zadovoljena i da će njenim mukama doći kraj.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    18. avgust 2015 | 11:10

    Malo je tri godine!!!!

  • Nešo

    18. avgust 2015 | 10:21

    Sve razumem ali jedno ne,zašto mu ga nisi odgrizla.Mada verovatno je lako meni sa ove distance pametovati.U svakom slucaju takve kao što je doticni treba osim zatvorske kazne nekako al propisno nauciti pameti i to istom metodom kojom se oni koriste...

  • Milun

    18. avgust 2015 | 11:44

    "Oborio me je na KREVET...ostala sam ziva zahvaljujuci komsinici koja je slucajno naisla." "...pokusao je i da je ugura u stan, ali su noge ostale da joj vire u HODNIKU...u nesrecnoj situaciji naisla je komsinici..." ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA