Pronađena 54 tela i crna kutija nakon pada aviona u Indoneziji

Spasioci su pronašli tela svih putnika aviona koji se srušio u provinciji Papua

  • 1

Spasilačke ekipe pronašle su 54 putnika i posadu aviona koji se pre dva dana srušio u provinciji Papua, na istoku Indonezije. Uzrok pada aviona nije poznat, a zvaničnik Nacionalne agencije za spasavanje rekao je da je moguće da je letelica udarila u vrh planine.

 NESTAO AVION SA 54 PUTNIKA: U njemu bilo i petoro dece!

Pronađena je i "crna kutija" aviona, prenosi Rojters. U avionu kompanije "Tigrana er" nalazilo se 44 putnika, petoro dece, beba i pet članova posade. "Tigrana" se od 2007. godine nalazi na listi EU zabranjenih kompanija zbog veoma loših bezbednosnih uslova.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 PRONAĐEN AVION KOJI JE JUTROS NESTAO: Udario je u planinu, nema preživelih?

U avionu se nalazilo 470. ooo dolara namenjenih za pomoć siromašnima, ali za sad nema naznake da pad letelice ima veze sa tim novcem. Avion je izgubio kontakt sa kontrolom leta pola sata po uzletanju sa aerodroma Sentani, prestonici Papue.

 

(Telegraf.rs /Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    18. avgust 2015 | 12:37

    DALI JE I U TOM AVIONU BILO NAUCNIKA KOJI SU RADILI ZA PENTAGON-VOJNU INDUSTRIJU ??AKO JE BILO ONDA PITAJTE AGENTE CIJE ZASTO JE MORAO DA PADNE !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA