PALA TROJICA BEOGRADSKIH DILERA! Policija zaplenila drogu i arsenal oružja

Pretresom kuće i ostalih prostorija osumnjičenog D. Ž. (39) na Novom Beogradu, policija je našla paketiće i braon praškastu materiju za koju se sumnja da je heroin, gasni pištolj sa okvirom i dva metka

  • 1

Beogradska policija uhapsila je tri osobe i zaplenila 91 paketić i oko 30 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, 340 paketića i tri kese marihuane, paketić amfetamina, dva pištolja, gasni pištolj i municiju.

UHAPŠEN MUŠKARAC U BEOGRADU: Pronašli mu 50 grama heroina!

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova pretresom kuće i ostalih prostorija osumnjičenog D. Ž. (39) na Novom Beogradu, policija je našla heroin, gasni pištolj sa okvirom i dva metka.

Pretresom stana na Zvezdari, kada su uhapšeni osumnjičeni F. D. (24) i I. P. (24), nađeni su paketići i kese sa zelenom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, paketić amfetamina, revolver "magnum 357", pištolj "CZ", tri metka i elektronska vaga za precizno merenje.

Osumnjičenima D. Ž, F. D, i I. P. je određeno zadržavanje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F. D, i I. P. i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA