JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA KRALJEVO: Starac ubio devojku (24) zbog neuzvraćene ljubavi!

- Morao sam da odem na Kosovo, odakle sam poreklom. Nije me bilo svega nekoliko dana i Predrag je iskoritio moje odsustvo. Pratio ju je i dogodila se tragedija - priča Ivanin nevenčanin muž

  • 38

Nakon što je izvršio zločin, Predrag Pavić (72) iz Katrge kod Čačka, nije želeo u policiji da priča o tom zločinu. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

OVO JE LEPOTICA IVANA (24) KOJU JE UBIO SUMANUTI STARAC: Jezivi detalji zločina u Kraljevu (FOTO)

Naime, on je prekjuče u kraljevačkom kafiću ''Kvatro'' ubio komšinicu Ivanu Ilić (24) na njenom radnom mestu.

Mada se i u Kraljevu i Katrgi priča da su Predrag i Ivana bili u emotivnoj vezi i da joj je imućni komšija često davao pare, njena porodica tvrdi da ju je pomahnitali starac ubio zbog neuzvraćene ljubavi.

Vujadin Vasić (29) Ivanin nevenčanin muž kaže da je notorna laž da je Predrag  ubio Ivanu zbog duga.

- Bio je patološki zaljubljen u nju. Nudio joj je čak i novac da bude sa njim i svi smo to znali, ali ona to nije htela. Verovatno je u trenutku ludačke ljubomore rešio da je ubije... Progonio ju je, slao joj ogavne i degutantne poruke, ne smem ni da kažem kakve su gadosti tu pisale - priča Vujadin i dodaje da mu je Ivana te poruke pokazala.

Foto-Ilustracija: AP/Tanjug, Profimedia/Sciencephoto RM Foto-Ilustracija: AP/Tanjug, Profimedia/Sciencephoto RM

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U KRALJEVU: Ubio svoju devojku jer mu je dugovala novac?

Inače, Vujadin poslednje tri godine živi u Katrzi u Ivaninoj porodičnoj kući, zajedno sa njenom ćerkicom iz prvog braka, majkom, očuhom i dve sestre. On takođe radi u Kraljevu i ističe da je Ivanu svakodnevno pratio na posao i s posla. Međutim poslednjih nekoliko dana je bio odsutan.

- Morao sam da odem na Kosovo, odakle sam poreklom. Nije me bilo svega nekoliko dana i Predrag je iskoritio moje odsustvo. Pratio ju je i dogodila se tragedija - priča Vujadin.

Nebojša Marković, Ivanin očuh potvrđuje da je Predrag bio potpuno poludeo za Ivanom i da oni više nisu znali kako da ga odvrate od nje.

- Ja sam prošle sedmice išao kod njega kući, da popričam sa njim i da ga zamolim da je više ne zove, ne prati i ne proganja. Rekao mi je da će sve biti u redu - objasnio je Nebojša.

On kaže da se Ivana, svima u kući žalila da Predrag često dolazi u kafić u kom je radila.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

- Tog dana je bio u susednom kafiću. Čekao je da iz Ivaninog kafića izađu svi muškarci. Onda je ušao tamo i ubio je... Eto, videli ste u  kakvoj kući živimo. Da je Ivana uzimala novac od Predraga, kako se priča, to bi se valjda negde ovde videlo - kaže očuh.

Skoro godinu dana je Ivana radila u kafiću ''Kvatro'' u Kraljevu.

KRVAVA TRAGEDIJA U KRALJEVU: Ubio konobaricu (24) pa SEO U BMW I POBEGAO!

Miloljub Mileta Popadić, vlasnik kafića, kaže za ''Informer'' da je Ivana bila skromna i siromašna.

- Ivana je bila izuzetno dobra devojka, ćutljiva i povučena. Posle druge smene odlazila je pravo na autobus i kući - kaže Mileta.

Foto: Aktron / Wikimedia Commons Foto: Aktron / Wikimedia Commons

Predrag je kaže Mileta, često dolazio u njegov kafić, ali se uvek ponašao kulturno.

- Popio bi sok, malo je pričao... Neki put bi prozborio koju reč sa Ivanom i to je sve. Ne znam da li su bili u vezi. Jednom sam pitao Ivanu da li jeste, a ona mi je rekla: ''Ma pusti, matori umišlja...'' - priča Mileta.

Ranije je Pavić radio u Nemačkoj, bavio se poljoprivredom i važio je za imućnog čoveka.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andreja

    19. avgust 2015 | 00:45

    Kako nemamo postovanja ni prema mrtvima. Jedan mladi zivot, necija cerka, supruga, majka je prerano, bez svoje krivice napustila ovaj svet, a javnost ju je vec rastrgla. Mi smo jedina nacija na svetu koja uvek za sve okrivi zrtvu, jos ako je zensko, eto "igranke". Zamislite koja tuga, citav zivot se muci, podize dete, zivi u nemastini, pokusava posteno da se izbori, ubije je bezumnik, a javnost je ovakvim pricama rastrgne. Uzas jedan. Neka njena porodica nadje snage da njeno dete izvede na pravi put, a ona neka pociva u miru.

  • Drazena

    19. avgust 2015 | 09:18

    Stvarno smo nikakvi. Šta je nekog briga da li je imala jedan ili dva braka, da li je bila ili nije nečija ljubavnica, činjenica je da niko nema pravo da nekom oduzme život. Svi sve znamo, zato nam i jeste tako kako je.

  • Vladeta

    19. avgust 2015 | 07:36

    Nek pociva u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA