UDARALA DETE RUKAMA I NOGAMA: Krivična prijava protiv maloletnice

Prišla je devojčici i više puta je nogama i rukama udarala po glavi i telu

  • 12

Dete tuklo dete u Beogradu!

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilničko ponašanje, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su nadležnom tužilaštvu za maloletnike krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnje devojčice osumnjičene da je tukla četrnaestogodišnjakinju, saopštio je MUP.

Incident se dogodio 11. avgusta u parku na Čukarici, kada je osumnjičena prišla oštećenoj i povukla je za kosu, oborila na zemlju, a potom je više puta nogama i rukama, udarila po glavi i telu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Krivična prijava protiv osumnjičene podneta je zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilničko ponašanje, dodaje se u saopštenju.

Od sada nas pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    19. avgust 2015 | 11:08

    Kakva prijava. Zašto nasilnica nije u zatvoru zajedno sa roditeljima koji su odgovorni za njeno ponašanje. Pustili je na slobodu da nastavi da premlaćuje po ulicama jer je "neodgovorna" kao "maloletnica". Obzirom daje roditelji nisu vaspitali da poštuje zakon treba da robijaju zajedno sa njom.

  • Bosanka

    19. avgust 2015 | 09:31

    Isto se to desilo i mom djetetu i to bez ikakvog povoda ,razloga djete mi premlaceno a ja koja sam samo isla da spasim djete bez ikakvog fizickog kontakta sa djetetom koje je udaralo moje djete dobijem sest mjeseci uslovno eto kakvi su nam zakoni

  • Alisa u zemlji budala!

    19. avgust 2015 | 21:46

    Naj bolje je to uzeti u svoje ruke!naci majnune i isprebijat kao Sto su isprebijali Vase dete!jer i Tako Nece dobit nikakvu kaznu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA