Nikolić: Povešću rat protiv siromaštva i kriminala!

Kandidat SNS za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio da se neće zaustaviti na preispitivanju privatizacija 24 preduzeća, što je zahtev EU, već "sve do hiljadite neće imati mira"

  • 1

Kandidat SNS-a za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras u Kraljevu da će, ako pobedi na izborima, preispitati najveće privatizacije i da želi da izgradi uređenu državu u kojoj će građani plaćati porez, a država njima namiriti sve što im duguje.

- Vlada je dobila nalog od EU da preispita 24 najveće privatizacije. To su 24 najveće pljačke u Srbiji. Ja na tome neću da stanem, sve do hiljadite neću imati mira, jer je to moj dug za 70 odsto radnika koji su ostali bez posla, a koji su stvarali te fabrike - rekao je Nikolić.

Lider naprednjaka je ocenio da 75 odsto građana Srbije danas živi lošije nego pre četiri godine.

Govoreći o televizijskim spotovima na kojima je prikazana promena njegovih stavova o EU, rekao je: "Da citiram francuskog filozofa, samo idiot ne menja ništa u životu", i dodao da su se te promene odigravale pred očima javnosti.

Građanima koje, kako je rekao Nikolić, plaše time da će ih on uvesti u rat, poručio je da će povesti rat protiv siromaštva i kriminala.

(A. P. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    19. april 2012 | 06:12

    Благо Сербији ако Овај дође на власт, издао је шефа Шелета д би он са малим цуком дошао на власт!?!? Надам се да Срби ниси скроз полудели да шешељевце натоваре на врат ( вук мења длаку и странку, али ....)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA