Crnogorac Gojko učio Albanca da priča crnogorski ALI S PIŠTOLJEM POD GRLOM!

Incident se dogodio u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice

  • 12

Gojko B. (50) iz Budve uhapšen je zbog zlostavljanja albanskog turiste G. Š. (46) iz Skadra, kojeg je uz pretnju pištoljem "učio" da priča crnogorski jezik. Incident se dogodio u utorak ujutro, u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice.

Beograđanin pokušao da opljačka poštu u Budvi!

Albanac je u utorak rano ujutro seo na kafu u jednom kafiću, a nakon što je naručio kafu, Gojko je počeo da ga maltretira. Njega je navodno iznerviralo to što Albanac ne zna da govori crnogorski jezk. Gojko je bio u vidno alkoholisanom stanu i tražio je da ponavlja reči na crnogorskom, a nakon toga je izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u noge albanskom turisti.

Kako pišu crnogorske "Vijesti", u početku niko u kafiću nije primetio da se dešava nešto čudno, sve dok konobarica nije videla da turista uplašeno za Gojkom ponavlja reči.

Konobarica je prišla stolu i pitala Budvanina šta se dešava, nakon čega je on ustao, počeo da se izvinjava i ljubi Albanca i konobaricu, a turista je pobegao iz kafića.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Turista je policiji ispričao da se nakon pola sata vratio u kafić da plati račun, a onda je otišao da prijavi slučaj.

Policija je Gojka nakon saslušanja, uz krivičnu prijavu za zlostavljanje i nedozvoljeno držanje oružja privela zameniku osnovnog državnog tužioca Žarku Pajkoviću, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA