OVO JE STVARNO BRUTALNO: Ubio devojku, pa pozirao nasred ulice s mačem! (VIDEO)

Ludak sa mačem se šetao po centru Pekinga tri dana pre zločina

  • 0

Kinez koji je izbo mačem supružnike usred Pekinga rekao je da "mrzi Amerikance" pre nego što je počinio stravični zločin, u kom je preminula žena.

 MAJKA IZ PAKLA: Ubila je trojicu svojih sinova! Kada čujete koji je razlog, ZANEMEĆETE! (FOTO)

Ubistvo se dogodilo u delu grada koji je poznat po šoping molovima i klubovima. Ubica je koristio mač dugačak 60 centimetara, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će doći do ovog užasnog čina. Ubica se šetao ulicom, a onda je devojčinog muža pitao da li je Amerikanac pre nego što ih je oboje napao. Muž pokojne devojke identifikovan je kao francuski turista Mariaud Romain.

Devojka je dvadesetosmogodišnja tattoo umetnica, Gu Vening, iz provincije Šandong, a njena sestra Gu Vendi potvrdila je da devojka nije imala nikakve veze sa napadačem, koji se šetao po centru Pekinga sa mačem čak i tri dana pre zločina!

BRUTALNO UBISTVO U PODGORICI: Ubice na motorima izrešetale švercera kokaina

Vendi je rekla za medije da je zločinac izjavio da mrzi Amerikance i da je pre napada pitao njih da li su Amerikanci, a kada je Francuz odgovorio da nisu i da ih ne povredi, ubica ih je ubo u leđa kad su prošli pored njega.

Osumnjičeni je u zatvoru i čeka suđenje, a Francuz je van životne opasnosti.

Pogledajte video:

 Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/unilaid.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA