Dinkić: Obećavam ozbiljne fabrike u Novom Pazaru

Lider URS Mlađan Dinkić obećao da će dovođenjem investitora u Novi Pazar otvoriti dve do tri hiljade novih radnih mesta

  • 1

Lider Ujedinjenih regiona SrbijeMlađan Dinkić rekao je u Novom Pazaru da će, ako postane premijer, u taj grad dovesti investitore i otvoriti dve do tri hiljade radnih mesta.

Dinkić je rekao da su građani siti praznih predizbornih priča i da žele one koji su se na delu pokazali, koji su doveli Fijat, Juru, Kontinental i druge investicije u regione i obezbedili ljudima posao.

On je istakao da svaki region treba da dobije posao i nove fabrike kako omladina ne bi odlazila u Beograd i inostranstvo u potrazi za boljim životom.

- Ako ne obezbedimo fabrike i posao u regionima, Srbija će biti zemlja praznih teritorija, a porodice će se razdvajati - to ne smemo da dozvolimo. Zato nova vlada ne sme biti kabinetska, već terenska, koja sluša glas naroda i koja će dovoditi investitore u sve regione - poručio je Dinkić.

Na konvenciji sa koalicionim partnerom za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin, Sandžačkom narodnom partijom SNP Mirsada Đerleka, Dinkić je rekao da je "spreman i sposoban da napravi čudo" i u Novom Pazaru.

- Obećavam ozbiljne fabrike u Novom Pazaru - rekao je Dinkić.

Jedan od prvih zadataka "buduće ministarke saobraćaja" Verice Kalanović biće ubrzanje izgradnje autoputa kroz Sandžak.

- Ja sam sa Turcima pregovarao o izgradnji autoputa. Lepo je što je sa Azerbejdžanom postignut  sporazum o kreditu i izgradnji deonice, ali zašto se odustalo od pregovora sa Turskom o izgradnji puteva u ovom kraju. Uključivanjem i Turske, autoput bi se sigurno brže završio - rekao je Dinkić.

(A. P./Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekitic

    21. april 2012 | 06:35

    Vidi ti njega kako on zna da su gradjani siti od silnih obecanja, A jel su stit i od onog tvog obecanja 1000 Evra po gradjaninu? kako ej bilo lepo kada si tvrdijo da to ti nisi obecavao pa si onda tvrdio da nisi tvrdio da nisi obacavao,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA