Sarkozi se plaši da će pristalice da mu ukradu sat (VIDEO)

Francuski predsednik tokom rukovanja sa građanima u Parizu skinuo ručni sat od belog zlata i stavio ga u džep

  • 0

Predsednik Francuske Nikola Sarzkozi se boji da bi njegove pristalice mogle da mu ukradu ručni sat. Zbog toga je on, tokom rukovanja sa građanima okupljenim u Parizu, skinuo sa ruke sat vredan 55.000 evra i stavio ga u džep. Sarkozi se verovatno setio neprijatnog iskustva Džordža Buša iz jula 2007. godine.

U Francuskoj je u toku kampanja za predsedničke izbore koji će biti održani 22. aprila. Sarkozi se, kao jedan od kandidata, u nedelju obratio svojim pristalicama okupljenim na trgu u Parizu. Pre obraćanja on je prošao kroz masu i rukovao se sa onima koji su mu bili najbliži. Iznenada, tokom rukovanja, Sarkozi je primetio da mu sat stoji preterano labavo na ruci pa ga je skinuo i stavio u džep.

Sarkozi je sat dobio na poklon od supruge Karle Bruni. Sat je od belog zlata, marke "Patek Filip" i košta 55.000 evra.

Neprijatno iskustvo sa krađom sata imao je bivši američki predsednik Džordž Buš. Njemu je sat skinut sa ruke tokom rukovanja sa meštanima albanskog gradića Fuše Kuja u julu 2007. godine.

(M. Stojanović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA