OVA SABLAST SEJE STRAH PO AMERICI: Jezivo stvorenje ostavlja sirovo meso po dečijim igralištima! (FOTO)

Identitet ove osobe za sada nije utvrđen, kao ni to šta predstavlja. Mnogi sumnjaju da je neko želeo da se poigra sa ljudima, zastrašujući ih likovima iz horor filmova

  • 6

U jednom apartmanskom kompleksu u Severnoj Karolini pojavila se misteriozna osoba. Obučena u crnu odeću ostavlja sirovo meso na dečijim igralištima.

NEVEROVATNO! Deo aviona pao s neba na teren i prekinuo golf meč!

Ova pojava uplašila je mnoge stanovnike Karoline, a korisnici društvenih mreža čak su se šalili na račun ovih bizarnih slika. 

Identitet ove osobe za sada nije utvrđen, kao ni to šta predstavlja. Mnogi sumnjaju da je neko želeo da se poigra sa ljudima, zastrašujući ih, ali zašto sirovim mesom, za sada nije utvrđeno.

Mnogi na društvenim mrežama komentarušu da je ovo jedna od onih osoba koji šetaju okolo u tamnom ogrtaču i zastrašuju ljude,

Foto: Reddit/DonWonDellanooch Foto: Reddit/DonWonDellanooch

Niko nije video smešnu stranu ove pojave, mnoge je zastrašila, a predstavnici lokalnih vlasti još uvek nemaju zvaničnih informacija o misterioznoj pojavi.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA