Krenuli su u kupovinu, a onda ih je PRESTRAVILA ZMIJA SA POLICE usred prodavnice!

I osoblje je bilo iznenađeno, pa su se supružnicima u više navrata izvinjavali zbog neugodnosti

  • 0
Foto: flickr/MzScarlett / A.K.A. Michelle Foto: flickr/MzScarlett / A.K.A. Michelle

Jedan bračni par je otišao u prodavnicu u Novom Vidondolskom po namirnice, a u trenutku kada je suprug želeo da dohvati bocu mineralne vode s police, jedna od radnica je vrisnula: “Zmija!”

NAŠLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Još veći šok doživela je kada je pozvala pomoć!

- I stvarno, između boca ugledali smo malu crvenu zmiju kako migolji prema čepu. Svi smo bili iznenađeni i pomalo uplašeni, ali dva hrabra dečka brzo su se snašla i zmiju su strpali u plastičnu vrećicu i izneli je iz radnje - opisuju neuobičajeni susret supružnici.

Oni kažu kako je i osoblje bilo iznenađeno i da su im se u više navrata izvinjavali zbog neugodnostiPretpostavlja se da je zmija na police za piće, koje se nalaze tik do ulaza u skladište prodavnice, stigla s ambalažom iz kamiona. Kupci, koji su se našli u marketu, kažu kako su je dečaci stavili u vrećicu, izneli iz radnje i potom pustili u prirodu.

- Svakako je to bio neuobičajen prizor, ali događa se. Nije to ništa strašno. Bitno je da je sve prošlo najbolje, kako za kupce i prodavce, tako i za zmiju - zaključuju supružnici iz Novog Vinodolskog.

Vodeći hrvatski strčnjak za zmije dr Zoran Tadić, rekao je kako je teško proceniti s fotografije o kojoj se zmiji radi. Međutim, Tadić je dodao kako je moguće da je reč o neotrovnoj šari poljarici, čije su stanište suva i kamenita mesta, vinogradi...

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: 24.sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA