BLOOD CHALLENGE: Dajte krv i dobićete besplatne ulaznice za pozorište! (FOTO)

Člaanovi KUD "Nikola Tesla" GSP Beograd i ovog septembra organizovano idu u Zavod za transfuziju krvi da dobrovoljno daju krv. Akciju je ove godine pozdržalo i Omladinsko pozorište "Dadov” koji ce davaocima krvi dati besplatne ulaznice za njihove predstave u sezoni 2015/16

  • 3

Godinu dana kasnije, posle prvog organizovanog davanja krvi,  u okviru akcije "Blood Challenge" (koju je pokrenuo Telegraf) članovi kulturno-umetničkog društva "Nikola Tesla" GSP Beograd i ovog septembra organizovano idu u Zavod za transfuziju krvi da dobrovoljno daju krv za one kojima je ta dragocena tečnost potrebna.

BLOOD CHALLENGE: Ekipa iz KUD-a i njihovi roditelji dali krv, nominovali druge "kudovce"! (FOTO)

I ovaj put pokretač svega je dugogodisnji clan KUD-a Milenko Kuzmanović čiji predlog za ovo davanje su mnogi podržali, od igrača KUD-a, preko kolega iz drugih društava, preko rodbina, prijatelja, radnika GSP-a.

Akciju je ove godine pozdržalo i Omladinsko pozorište "Dadov” koji ce davaocima krvi dati besplatne ulaznice za njihove predstave u sezoni 2015/2016, kao i kompanija "Coca-Cola" koja će davaocima dati osveženje.

I ovim putem pozivamo sve koji mogu da pomognu da se članovima KUD-a pridruže u subotu,12. septembra u 8.30 kod fontane ispred hrama Svetog Save i da svojim doprinosom pomognu onima kojima je ta pomoć potrebna.

Foto: Promo Foto: Promo

KUD "Nikola Tesla" GSP Beograd nosi veliku tradiciju i sledeće godine proslavlja 90 godina postojanja, a društvo nosi ime po ličnom odobrenju slavnog naučnika Nikole Tesle koji je za desetogodišnjicu postojanja društva sam dizajnirao zastavu KUD-a koja se i dan danas sa ponosom čuva u prostorijama društva.

Društvo je nosilac brojnih nagrada i priznanja kako domaćih tako i svetskih,a pored sekcije folklora ima sekciju narodnog orkestra, likovnu sekciju, sekciju španskih igara, književni klub.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valentina

    24. avgust 2015 | 18:26

    E pa to je naš drug Milenko! :) Pozdrav iz Žitišta za Kud "Nikola Tesla",pozdrav za Milenka i Punišu i bravo svaka čast!!! :)

  • Veteranka

    24. avgust 2015 | 16:27

    Bravo za Teslu. Njihovo malo nekome će značiti mnogo.

  • Dr.Milutin

    24. avgust 2015 | 15:48

    Bravo za Milenka,bravo za njegove kolege bravo za sve koji podrze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA