SILOVAO SVOJU KUMICU (11)? Užasan zločin potresa Srbiju!

To se dogodilo pre 20 dana, a majka je sve otkrila nekoliko dana kasnije na osnovu ćerkinog čudnog ponašanja, pa je slučaj prijavila Centru za socijalni rad

  • 35

Ariljcu M. N. (54) određen je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa jedanaestogodišnjom devojčicom.

To se dogodilo pre 20 dana, a majka je sve otkrila nekoliko dana kasnije na osnovu ćerkinog čudnog ponašanja, pa je slučaj prijavila Centru za socijalni rad.

Iako je Arilje malo mesto kojim brzo prostruje takve vesti, ovoga puta kao da niko ništa nije čuo. Priča nije izašla izvan zidova nadležnih ustanova, pišu Večernje novosti".

Prema nezvaničnim saznanjima, posle razvoda roditelja devojčica je živela sa majkom, a M. N. im je, kao venčani i devojčicin kum, bio čest gost.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Njegovo previše blisko ponašanje prema devojčici bilo je sumnjivo ocu, pa je prilikom jedne posete na to ukazao bivšoj supruzi. Devojčicin otac živi u obližnjem selu Dobrače, odakle je poreklom i njegov kum.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    25. avgust 2015 | 22:37

    Ja bih ga odrobijala!

  • Daria

    26. avgust 2015 | 00:15

    Nije mi jasno zašto pišete inicijale,umesto da napišete bolesnikovo ime preko celog ekrana.Da se zna ko su ti pedofili,možda bi ih bilo manje,ako ništa,znali bi ljudi od koga da čuvaju sebe i svoju decu,kada stoka izađe iz zatvora,jer su im zatvorske kazne minimalne.

  • Marko

    25. avgust 2015 | 23:27

    Jaoooooo kosti bi mu polomiooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA