OTAC PREPOZNAO TELO SINA PO TETOVAŽI NA BUTINI: Jezivi detalji tragedije na Ibarskoj magistrali

- I sad ga vidim kako mi maše sa vrata, a u glavi mi odzvanjaju njegove poslednje reči: ''Ćao, baba, brzo se vraćam!' - kroz plač priča Miloševa baba

  • 5

U subotu oko četiri časova sleteo je BMW sa Ibarske magistrale, a potom se zapalio. Policija je utvrdila identitet dvojice muškaraca čija su ugljenisana tela pronađena u automobilu. Kako je utvrđeno na Institutu za sudsku medicinu, nastradali su Miloš Tomić (25) iz Resnika i Aleksandar Jovanović (30) sa Miljakovca.

DOGOVORILI KUMSTVO, PA POGINULI: Stravični detalji saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali! (FOTO)

I ožalošćenim porodicama je ova informacija potvrđena.

- Bio je moj sin Saša u ponedeljak da identifikuje telo. Prepoznao je Miloša po tetovaži na butini - rekla je Nada Tomić, baka nastradalog Miloša. Kako kaže, ona nije poznavala Jovanovića, koji je nastradao sa njenim unukom, ali dodaje da je znala da su prijatelji.

- Čula sam da je Miloš planirao da ga uzme za kuma. Imao je nameru uskoro da se ženi. Nedavno je sredio svoj sprat, kupio nov nameštaj. Za koga je sad sve to - priča uplakana baka.

Baka kaže da je Miloš u petak po podne otišao kod devojke.

- I sad ga vidim kako mi maše sa vrata, a u glavi mi odzvanjaju njegove poslednje reči: ''Ćao, baba, brzo se vraćam!'' Ne mogu da verujem da ga vidše neću videti i da ćemo ga danas sahraniti. Bolje da sam ja otišla nego on - kroz plač priča baba Nada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako baba Nada kaže, kola u kojima su dvojica mladića stradala ne pripadaju nijednom od njih.

- Bili su zajedno kod Miloševe devojke Jelene na Ceraku. Miloš je otišao svojim kolima, ali ih je pozajmio drugu koji je automobil dovezao i parkirao u dvorište. Ne znam čija su kola bila u kojima su nastradali. Od Miloševe devojke Jelene saznala sam da te večeri nisu pili i da je Miloš otišao da odveze Aleksandra kući - rekla je baka, i dodala da je njen unuk vozio trke.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Република Српска

    26. avgust 2015 | 13:15

    Саучешће породицама страдалиx

  • BMW

    26. avgust 2015 | 13:47

    Neće alkohol i brza vožnja zato se dešavaju takve stvari

  • Radmila

    26. avgust 2015 | 17:13

    Dajte ljudi glas da se sprovede zakon mnogo nam izginuse mladi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA