MAJKU SILOVAO OČUH, ĆERKU NAPASTVOVAO KUM? Jeziva sudbina porodice iz Arilja

Nedavno je otac svratio u stan bivše žene i ostao je zaprepašćen kada je u krevetu zatekao kuma i polugolu ćerku

  • 9

M. N. (54) iz Arilja uhapšen je u nedelju po podne zbog sumnje da je obljubio 11-godišnju devojčicu iz ovog mesta, koja je inače ćerka njegovog kuma, a koju je na rođenju krstio. 

SILOVAO SVOJU KUMICU (11)? Užasan zločin potresa Srbiju!

Dosadašnja ispitivanja pokazala su da između njih nije bilo seksualnog odnosa, već da ju je Milutin "milovao, ljubio i dodirivao po intimnim delovima tela".

Devojčica je rekla da se neko vreme viđala sa kumom, i da joj je on slao ljubavne SMS poruke u kojima joj je izjavljivao ljubav.

Na Milutina je prvi put posumnjao otac M. N. koji živi u ariljskom selu Dobrače, i koji se pre nekoliko godina razveo od supruge, majke devojčice. Nedavno je otac svratio u stan bivše žene i ostao je zaprepašćen kada je u krevetu zatekao druga iz detinjstva i polugolu ćerku.

Otac je odmah preneo bivšoj suprugi šta se desilo, a ona je primorala devojčicu da prizna šta se događalo. Kada je ova sve ispričala majci, slučaj je prvo prijavljen Centru za socijalni rad u Arilju, da bi posle stigao do Višeg tužilaštva u Užicu, pred kojim će danas biti saslušan. 

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Oca devojčice svi znaju kao dobrog majstora. Po zanimanju je parketar, a nadimak mu je Srce.

Prema priči meštana i majka devojčice je bila žrtva silovanja od strane očuha i tom prilikom je ostala u drugom stanju. Nakon ovog se udala za Miću, od koga se posle i razvela.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    26. avgust 2015 | 10:54

    Treba napraviti registar bolesnika i javno ih prozvati da bi se ljudi znali orijentisati,braniti.Ovo sto se u Arilju desilo je necastivog nedjelo,covjek koji je krstio dijete da ga poslije uzme kao objekt za svoj bolesni um.Prozvati doktore koji pustaju ovakve monstrume na slobodu.Pritisak na tuzilastvo....sve ono sto ce ove bolesnike drzati dalje od drustva.

  • vesko

    26. avgust 2015 | 12:09

    Smrtna kazna je jedina kazna za takve idiote...

  • Maja

    26. avgust 2015 | 10:19

    Bolesnici sta reci!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA