TRBUHOM ZA PREDSEDNIKOM: Iranci napali Ahmadinedžadov auto uz povike "gladni smo" (VIDEO)

U incidentu, dok se auto kreće kroz masu, iznenada se pojavljuje mlađa žena i penje se na automobil, seda tačno ispred predsednika i počinje da mu drži govor

  • 0

Nečuveni incident dogodio se za vreme posete predsednika Mahmuda Ahmadinedžada na jugu zemlje Bandar-Abasu u kojem su Iranci pokazali građansku neposlušnost. Na video snimku mogu se videti okupljeni građani kako se penju na predsednikov automobil i uzvikuju mu "Mi smo gladni!"

Budući da režim drži političku situaciju u Iranu i položaj njegovih stanovnika van očiju strane javnosti, snimak je izazvao ogromnu pažnju širom sveta.

Stariji muškarac na snimku viče "ja sam penzioner", dok se obraća svom predsedniku. Zatim uzvikuje "ja sam gladan" sve vreme lupajući po haubi i šoferšajbni automobila, dok ga Ahmadinedžad ignoriše i odmahuje ostalim okupljenima u masi, uz široki osmeh.

Dok se automobil, zasipan laticama cveća, polako kreće kroz masu, iz nje se iznenada pojavljuje mlađa žena i penje se na automobil. Iako je telohranitelj vukao za nogu, ona je ipak uspela da se popne i sedne tačno ispred predsednika i počinje da mu drži govor.

Za divno čudo, on je saslušao, klimnuo glavom, i obratio se nekom iz svoje pratnje pozadi. U jednom trenutku ona ga je gotovo preskočila i sela na zadnje sedište.

Međutim, šta se desilo sa starcem čiji je pokušaj da se popne na automobil obezbeđenje osujetilo, manje je izvesno. I dok se vidi kako se žena obraća predsedniku koji se u jednom trenutku ne vidi na snimku, vidi se kako ga policajac odvlači sa mesta događaja.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA