TRAKTORISTA IZAZVAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Poginula dva bugarska državljanina!

Policija u Pirotu intenzivno traga za nepoznatim traktoristom, koji je sinoć na magistralnoj zaobilaznici kod Pirota, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su u "audiju" poginula dvojica bugarskih državljanina

  • 4

Policija traga za nepoznatim traktoristom, koji je na magistralnoj zaobilaznici kod Pirota, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su, poginula dvojica bugarskih državljanina

Policija u Pirotu intenzivno traga za nepoznatim traktoristom, koji je sinoć na magistralnoj zaobilaznici kod Pirota, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su, u "audiju" poginula dvojica bugarskih državljanina, dok je četovoro turskih državljanina, među kojima je i jedno šestogodišnje dete, doživelo lake i teške povrede.

Pomenuti bugarski državljani poginuli su na licu mesta, nakon što se njihov automiobil, sudario sa "folksvagenom" u kome su bili Turci, koji će danas , na hirurgiji, biti pušteni iz bolnice.

Kako policija navodi u svom saopštenju nesreća se desila kada je "audi" počeo preticanje traktora sa prikolicom.

U tom momentu, iz suprotnog pravca naleteo je "folksvagen" u kome su bili turski državljani i sudar je bio neminovan.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nesavesni traktorita je nakon nesreće pobegao sa lica mesta, i kako saznajemo policija mu je za petama.

Inače, na magistrali je zabranjen saobraćaj za traktore i druge poljoprivredne mašine, koje su uz to, u mnoštvo slučajeva neispravne, pa čak i neosvetljene kako to nalažu porpisi.

Na magistrali kod Pirota, poslednjih nekoliko meseci poginulo je petoro ljudi, od kojih su četvoro stranci.

Pre mesec dana , kod sela Staničenje poginulo je dvoje Turaka, kada je vozač zaspao za volanom "golfa" i udario u kamion niških tablica.

Nekoliko dana ranije, Piroćanac G.I.,je "bmv-om" počeo preticanje u tunelu kod Sopotske petlje i direktno udario u kamion jedne građevinske firme, angažovane na koridoru 10.

Od sada pratite i Telegraf na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    26. avgust 2015 | 16:17

    Ko će u Srbiji da stane na put traktoristima na "magistralnim" putevima? Niko. Obećavali su izmenama zakona da će ih dovesti u red, da će morati da budu osvetljeni, da neće smeti da voze magistralnim putevima... Ništa. Voziće oni i autoputem.

  • Mm

    26. avgust 2015 | 17:31

    Slažem se da im nije mesto na magistralnom putu, ali taj magistralni put je ujedno i seoski. Svuda oko njega su kuće i njive. Čovek jedino da kupi helikopter i njime da prevozi poljoprivredne mašine. To će novi autoput da reši, ali za neke ljude nažalost kasno. To je slučaj na mnogim putevima, ali po meni nije samo odgovornost na seljacima koji se na taj način prehranjuju već je veća na državi koja ne sme da proglasi magistralnim putem onaj oko kojeg su njive i na koji se izlazi direkto iz dvorišta. Iz nekog razloga onima gore odgovara da su seljaci neobrazovani i ne edukovani, tako da velika većina njih i ne zna šta je magistralni put a kamo li da im je obavezno rotaciono osvetljenje na bilo kojoj mašini.

  • Radmila

    26. avgust 2015 | 16:59

    Ah koliko puta sam izbegla tragediju od traktorista voze ljudi kao da su sami na ovome svetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA