Hteo je selfi sa ZVEČARKOM, ali zmiju je to RAZBESNELO i ono što je uradila će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

- Zvečarka je bila mala i bilo mi je simpatično kako je zveckala svojim repom - izjavio je Aleks za lokalne medije

  • 3

Aleks Gomeza je želeo da napravi selfi koji će oduševiti mnoge, međutim, uspeo je da napravi samo jednu grešku koja ga je koštala mnogo. Naime, on je okrenuo leđa zvečarki, najotrovnijoj zmiji na planeti, koja ga je ujela za rame.

KAKAV PODVIG DESETOGODIŠNJE DEVOJČICE: Ujela ju je ajkula, a ona se vratila u more da pomogne drugarici (FOTO)

On je zmiju pronašao na svom ranču u Lejk Elsinoru u Kaliforniji i rešio da ovekoveči taj momenat. Međutim, njoj se ta ideja nije svidela, pa mu se surovo osvetila.

- Zvečarka je bila mala i bilo mi je simpatično kako je zveckala svojim repom - izjavio je Aleks za lokalne medije.

Da stvar bude gora po Aleksa, izgleda da su njegovi najbliži na zvečarkinoj strani. Njegov sinovac, koji je bio sa njim u trenutku napada, ispričao je da je Aleks ignorisao nekoliko upozorenja od zvečarke i da je imao sasvim dovoljno vremena da odustane od selfija.

Takođe, i njegova majka Debra, je izjavila da će svom sinu "održati lekciju" tako što će njegovu glupost podeliti sa medijima.

- Rekla sam mu da su me zvali ljudi iz medija da dam izjavu. On me je zamolio da ne idem kod njih, a ja sam mu odgovorila da baš hoću. Daću ja njemu lekciju iz života. Nemam milosti za njega - rekla je Debra.

Da ceo događaj nije bio nimalo naivan, posvedočili su i lekari iz bolnice gde je Aleks zbrinut, rekavši da je zmija najverovatnije krenula da ga ujede za vrat, u kom slučaju bi bio mrtav, ali ga je promašila za par centimetara i ujela za rame.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA