OVO JE NAJBIZARNIJA PROSIDBA U SRBIJI IKADA: Sve druge žene bi ga odbile, a pogledajte šta je uradila njegova devojka (VIDEO)

Pozvali su Milicu, rekli joj da je Nikola povređen u saobraćajnoj nezgodi, i da odmah dođe. Onda su napravili nešto što će svi pamtiti do kraja života

  • 45

Pasionirani bajker iz Aleksinca, Nikola Radojković (21), odlučio je da svoju devojku Milicu Ivanović (24) zaprosi na nesvakidašnji i pomalo stresan način, smislivši pri tome pravi mali dramski scenario.

 

Ova prosidba je izgledala kao HOROR film. Bukvalno (VIDEO)

 

On je sa svojim drugarima dogovorio da pozovu njegovu devojku telefonom i kažu joj da je doživeo nezgodu sa motorom, da se na licu mesta nalazi i vozilo Hitne pomoći i da dođe na lice mesta što pre.

 

- Otac mog druga je pozvao dok je ona proslavljala svoj rođendan i rekao joj je da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj sam ja povređen i da odmah dođe - priča Nikola.

 

Međutim, kada se pojavila sačekao ju je totalno drugačiji prizor.

 

Nikola je na motoru sa svojim drugarima i sa još gomilom ljudi stajao na sred ulice, šlajfovanjem su pravili dim stvarajući pri tome veličanstven prizor.

 

Printskrin: Youtube/nikola 69 stunt

Printskrin: Youtube/nikola 69 stunt

 

- Kada mi je prišla ustao sam sa motora poljubio je i dao joj buket cveća. Mislila je da je to sve i da je to deo njenog rođendanskog iznenađenja koji sam spremio za nju - rekao je Nikola.

 

To nije sve, pravo iznenađenje je tek usledilo.

 

- Okrenuo sam se uzeo kutijicu u kojoj je bio prsten, klekao na zemlju i zaprosio je. Prvo je bila u šoku a zatim je naravno pristala!

Na našu konstataciju da je izabrao pomalo stresan način da zaprosi svoju devojku, i pitanje da li je bila ljuta zbog toga, Nikola odgovara:

 

- Nije se naljutila, naprotiv, baš se obradovala. Na početku je možda bila malo u šoku jer nije znala šta je čeka, ali se na kraju sve lepo završilo i što mi je najbitnije bila je srećna.

 

Mi im želimo mnogo sreće u zajedničkom životu, i da ubuduće bude još ovakvih lepih priča.

 

Pogledajte kako je ova prosidba izgledala:

 

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    27. avgust 2015 | 15:09

    Kad je njima lepo sta fali vama ??? Deco SRECNO!!!

  • Ana

    27. avgust 2015 | 14:05

    Ovakva prosidba se i mogla ocekivati od jednog klinca..totalno nezrela osoba...sa nekim stvarima se ne treba igrati niti izazivati sudbinu...toliko lepih nacina postoji da se zaprosi devojka, a klinja smislio ovo...javiti devojci da je imao saobracajku...e svasta...mogao je i sopstvenu sahranu da izrezira, pa da ustane iz sanduka i da je zaprosi...boles'

  • Milos

    27. avgust 2015 | 15:52

    Decija posla. Brzo ce se i razvesti a onda kpd tate i mame na corbu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA