POZVALI SMO "VATRENU SLAĐU": Evo šta nam je rekla!

Pozvali smo je da nam ispriča o čemu se zapravo tu radi jer se u medijima pojavljuju različite informacije, međutim u trenutku se rasplakala, rekla da ne želi ništa da priča i spustila nam slušalicu

  • 7

Slađana Lazarević (39) iz Smederevske Palanke koja je svom bivšem dečku Zoranu Markoviću (45) zapalila "mercedes" bila je vidno uzrujana kada smo je pozvali telefonom i zatražili da nam prokomentariše ceo slučaj.

ISPOVEST DEVOJKE ZBOG KOJE JE VATRENA SLAĐA ZAPALILA MERCEDES: Slađin dečko nije moj dečko, ja se udajem za POLICAJCA S KOJIM SAM U TAJNOJ VEZI!

Pozvali smo je da nam ispriča o čemu se zapravo tu radi jer se u medijima pojavljuju različite informacije, međutim u trenutku se rasplakala, rekla da ne želi ništa da priča i spustila nam slušalicu.

OVO JE "VATRENA SLAĐA": Zapalila sam mercedes bivšem dečku kad mi je opsovao pokojnog sina!

- Sve što imam ja sam rekla, u velikom sam stresu. Mediji su naneli veliki stres mojoj porodici, imam odraslog sina, ne smem na ulicu od sramote da izađem - rekla je Slađana i spustila slušalicu.

Slađana je, kako pišu mediji, danima pratila bivšeg dečka. Kad je Zoran sa dve devojke Ivanom i Goricom u ranim jutarnjim satima parkirao svoj "mercedes" u šumarku pored starog puta za Topolu, ona se "jugom" u punoj brzini zaletela u njih. Zatim je polila automobil benzinom i zapalila ga.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA