BAKA-JEDNOROG: Ova nesrećna žena ima na glavi rog od 13 cm! (VIDEO)

Lekari su saopštili da mogu da uklone rog operacijom, ali da razmatraju i druge opcije jer je ova žena stara, pa je svaki zahvat rizičan

  • 6

Liang Ksiucen (87) iz Kine dogodila se strašna tragedija, kada joj je rog dug čak 13 centimetara izrastao na sredini glave. Nju su nazvali "jednorog-žena" zbog užasne stvari koja joj se dogodila.

OVOM SRBINU JE NA GLAVI IZRASTAO ROG: Evo kako je do toga došlo i šta mu se desilo! (FOTO)

Zakrivljeni izraštaj joj se prvi put pojavio i počeo da raste pre osam godina, a svi lekari su bili zbunjeni. Njen sin je izjavio kako je njegova majka na početku imala crnu izraslinu na glavi, koja je nastavila da se pretvara u veliki rog.

- Moja majka se žalila da je ta izraslina koja je stalno rasla, počela da svrbi. Našli smo način da je izlečimo uz pomoć tradicionalne kineske medicine - dodao je njen sin.

Baka, tumor, rog Printskrin: Youtube/NewsVids101

Međutim, pre dve godine, rog je dostigao veličinu prsta. Međutim, baka je slomila rog u februaru i onda je počeo da raste još brže. Rog ju je povređivao i uticao na njen san, a povremeno je čak krvario.

Ovakve male i benigne stvari mogu da postanu mnogo veće i kancerogene, a to najviše utiče na starije ljude. Lekari su saopštili da mogu da uklone rog operacijom, ali da razmatraju i druge opcije jer je ova žena stara, pa je svaki zahvat rizičan.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. avgust 2015 | 21:12

    I meni od moje zene pocinju da rastu rogovi.

  • Bane

    27. avgust 2015 | 20:28

    Pa sta ste cekali da naraste metar.....

  • Horus

    27. avgust 2015 | 21:30

    Savremen svet sa sobom nosi mnoge uzroke nesposobnosti organizma da uspesno i u punom kapacitetu izbacuje stetne materije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA