OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: Izašao u svoje dvorište, a komšija ga SLUČAJNO upucao SAČMARICOM! (FOTO)

Marko Stanojević (27) iz Striže kod Paraćina, izašao je u dvorište da sklopi suncobrane pred kišu, a završio u bolnici pogođen sačmom u potkolenicu, butinu i rame

  • 4

Marko Stanojević (27) iz Striže kod Paraćina ranjen je iz puške sačmarice u dvorištu svoje porodične kuće, nekoliko sekundi nakon što je sklopio suncobrane.

HTELI SU DA GA UPUCAJU, ali nisu znali da u džepu ima AJFON! (FOTO)

Tri olovne kuglice pogodile su ga u potkolenicu, butinu i levo rame i odmah je zbrinut u Službi hitne pomoći. Kaže da je pretrpeo veliki šok, da je, na sreću, dobro prošao i da neće tužiti svog komšiju, Živadina Ž., jer ga nije pogodio namerno.

- Bila je nedelja i spremala se kiša, pa sam izašao u dvorište da sklopim suncobrane. Uradio sam to i prišao fontani da gledam retrivera kako se kupa. Osetio sam odjednom nenormalan bol i vrućinu u butini, a tek onda sam čuo pucanj! Pomislio sam - izrešetan sam, gotovo je sa mnom! Bolelo me rame, noga, sve... Prišla je baba, počela da briše krv koja je lila, deda je vikao, onda je došao otac... Ne sećam se svega tačno, ali znam da sam ležao u Hitnoj i da sam primao infuziju jer mi je pao pritisak i pozlilo mi je - objašnjava Marko.

Po prijavi lekara policija je odmah došla i u Hitnoj pomoći je dao izjavu, a zatim su otišli kod komšije. Potom je snimljen na rendgenu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Olovnu kuglicu iz lista hirurg mu je izvadio posle tri dana, dok iz butine i ramena - nije. Lekar mu je rekao da je bolje da ostanu u telu jer je sačma suviše duboko.

Marko dodaje da je i komšija bio u šoku kad je čuo da je pogodio prvog suseda i rođaka. U gornjem delu ograde između njih inspektori su izbrojali 42 rupe!

- Deda je počeo da viče: Živadine, umalo da mi ubiješ unuka! Kasnije sam čuo da je pucao u neku životinju, psa ili lisicu koja mu je podavila golubove. Tu lovačku pušku ima decenijama. I sada normalno razgovaramo, nismo u svađi i neću ni da dižem nikakvu tužbu protiv njega - dodaje Marko.

Isto misle i njegovi roditelji, Goran i Vesna, ali su ipak hteli da obelodane ovu priču. Za nauk i kao upozorenje da se iz vatrenog oružja olako ne puca!

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E nazdravlje

    28. avgust 2015 | 06:22

    Samo u Srbiji moze da te komsija rani?Ali ne to sto moze da te rani to je moglo i da se desi i u "ludoj" Americi naprimer.Nego ovaj drugi deo samo moze u Srbiji to mene kopka,a to je da lekari ne mogu ili ne zele da ti izvade olovnu sacmu iz tela koja je usputi i toksicna jer je olovo otrvno.Dobro jutro Srbijo,eto gde zivimo taj drugi deo mi je jos vise zastrasujuc od onog prvog jer budala ima svuda.Ali zato budala medju zdravstvenim radnicima na jednoj gomili u tolikoj meri imate samo u ovo napacenoj Srbiji.

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    27. avgust 2015 | 19:39

    ha ha ha stvarno samo u Srbiji kod nas u RS u to nemoze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA