IMALI SEKS ZA VOLANOM, PA IZAZVALI SUDAR: Vozili 110 kilometara na sat, devojka poginula (FOTO)

Muškarac je na sudu ispričao da je Lisa bila toliko "napaljena" da ga je nagovorila da se skine za volanom, ali da nije bilo nikakvog seksa. Ipak, sud je istragom utvrdio skroz suprotno

  • 3
Foto: Facebook/Minesh Parbat

Foto: Facebook/Minesh Parbat

 

Mineš Parbat (36) i njegova devojka Lisa Vatling imali su seks u automobilu koji se kretao ulicama Velike Britanije brže od 110 kilometara na sat. Muškarac je osuđen na sedam godina zatvora, jer je tom prilikom izazvao sudar u kojem je Lisa poginula.

 

Za ono što su ovi roditelji uradili svojoj bebi ne postoji kazna. A TREBALO BI! (VIDEO)

 

On je na sudu ispričao da je Lisa bila toliko "napaljena" da ga je nagovorila da skine za volanom, ali da nije bilo nikakvog seksa. Ipak, sud je istragom utvrdio skroz suprotno.

 

Par je nešto pre 2 sata ujutru napustio restoran i krenuo prema Parbatovoj kući u kojoj je on zaboravio mobilni telefon. Oboje su popili čašicu ili dve, a Parbatu su kasnije izmerili 1,02 promila alkohola u krvi. Nakon što se muškarac skinuo, Lisa je svom partneru sela u krilo i zaklonila mu pogled na put nakon čega se on zabio u ogradu.

 

Lisa je na mestu poginula, a Parbat je zadobio ogrebotine po licu. U smrskanom BMW-u zatekli su ih slučajni prolaznici. Lisa je na sebi imala samo majicu i grudnjak, dok je ostatak odeće skinula.

 

Foto: Facebook/Minesh Parbat

Foto: Facebook/Minesh Parbat

 

Parbatu je sud izrekao i zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od tri i po godine nakon izlaska iz zatvora. Premda je tokom suđenja, na kojem se izjasnio krivim samo prema tački vožnja pod uticajem alkohola, Parbat ronio i suze zbog smrti Lise, na izricanju presude nije pokazivao emocije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA