MUŽ MINE LAZAREVIĆ IDE U ZATVOR: Baletan priznao da je tukao glumicu, čeka ga 12 meseci robije!

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja

  • 9

Baletan Goran Stanić nagodio se sa Tužilaštvom da za godinu dana zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje.

POMAGAJTE, UBIĆE I MENE I DECU! Šokantni novi detalji prebijanja glumice Mine Lazarević!

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije.

Pomenuti sporazum prosleđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji ga je prihvatio, Stanića oglasio krivim i izrekao kaznu zatvora od godinu dana, navodi Tužilaštvo.

Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanu ali nije odmah prijavljeno. Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje za koje se utvrđuje da li je manevarsko.

Foto-ilustracija: Tanjug Zoran Žestić, Telegraf Foto-ilustracija: Tanjug Zoran Žestić, Telegraf

Mediji su preneli da su se Mina i Goran venčali 2008. i da imaju dvoje dece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabo

    31. avgust 2015 | 17:48

    Za nedozvoljeno posedovanje pistolja kazna bude obicno 1godina.Ovaj je imao automatsko oruzje, jos je i pucao iz njega i sve ovo zasladio nasiljem u porodici.E ovo se zove pravda!? A tamo neke klince za nekoliko grama trave osude na tri godine itd. Itd. itd

  • Mad Max SRB

    31. avgust 2015 | 15:00

    Za ovo treba da lezi 5god. Sta misli da je na ratistu pa puca iz automatskog oruzja

  • Radmila

    31. avgust 2015 | 15:59

    Ma nije samo problem gde god da se nalazio mogao je povrediti zenu decu bilo koga ja mislim da je dovoljan dokaz da je pocinio nasilje u porodici ja se zalazem zato da se oduzme svakom gradjaninu oruzje nema svrhe drzati ga i sa dozvolom jer je zakonom zabranjeno da gradjani upotrebljavaju oruzje vec samo sluzbena lica zasto obicnom coveku uopste i treba u posed!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA