OBAMINA BORBA ZA OPSTANAK: Da li će američki predsednik preživeti u divljini? (VIDEO)

- Mogu da potvrdim vaše sumnje da tim Bera Grilsa ima neke predloge za emisiju u kojoj će gostovati predsednik, koje tajna služba nije mogla da prihvati - rekao je portparol Bele kuće Džoš Ernest

  • 3

Predsednik SAD Barak Obama učestvovaće u emisiji stručnjaka za preživljavanje u divljini i televizijske zvezde Bera Grilsa, najavili su danas televizijska kuća En-Bi-Si i Bela kuća.

Barak Obama promenio ime najvišoj planini u Americi!

Obama će se sa Grilsom sastati tokom svog boravka na Aljasci kako bi razgovarali o klimatskim promenama i proveli neko vreme u divljini, prenela je agencija AP.

En-Bi-Si je saopštio i da će Grils predsedniku održati kratak kurs o tehnikama preživljavanja u divljini, u sklopu jedne epizode svoje emisije "Raning vajld", koja će biti prikazana kasnije ove godine.

Portparol Bele kuće Džoš Ernest je tim povodom novinarima rekao: "Mogu da potvrdim vaše sumnje da tim Bera Grilsa ima neke predloge za emisiju u kojoj će gostovati predsednik, koje tajna služba nije mogla da prihvati."

- U saradnji sa tajnom službom smo se usaglasili oko nekoliko interesantnih stvari u kojima će predsednik učestvovati - naveo je Ernest, dodajući da je to "neobičan ali zanimljiv način da se predsednik približi delu publike kojoj je stalo do zaštite prirode".

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. septembar 2015 | 07:05

    Tamo ce da pojede nekog crva i da odapne. A kad bi Putin otisao... pitanje bi bilo dal bi divljina prezivela.

  • Trdji

    1. septembar 2015 | 11:55

    Ako preživi, ne mora se vraćati u civilizaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA