PREVARILA SAM MUŽA SA ŽIGOLOM: Iskrene reči Milice J. kojoj se život promenio preko noći

- Nakon pet godina bračne krize, morala sam nešto da uradim kako bih shvatila da li želim da ostanem pored svog muža ili ne - počinje svoju priču Milica J. iz Beograda

  • 77

Da li ste se nekada zapitali šta se dešava kada brak zapadne u krizu? Šta uraditi? Kako je prebroditi? Da li postoji način da se ona izbegne?

Sa tim pitanjem suočila se 37-godišnja Beograđanka Milica J. koja prema sopstvenom svedočanstvu krizu nije mogla da prebrodi, već je odlučila da je reši tako što će prevariti supruga sa ŽIGOLOM!

Šta preljubnici rade kad ih uhvate

Sa Milicom smo se, posle kraćeg ubeđivanja da ipak podeli sa nama svoju priču, našli u jednom od prestoničkih kafića, a tamo su reči nekako "poletele same":

- Zovem se Milica i imam 37 godina. Sa svojim suprugom sam od 17. godine, imamo tri predivna deteta i mnogo se volimo. Međutim, u krevetu nam poslednjih pet godina ne ide, sve je postala rutina i imala sam osećaj da sam vodila ljubav s njim samo zato što sam morala, zbog svoje bračne obaveze - priča Milica otvoreno, dodajući da je i on to isto mislio.

- Sedeći sa drugaricama i pričajući o seksualnom problemu koji imam, dale su mi ideju da nađem nekog, a s obzirom na to da nisam puno izlazila, nisam imala priliku da nekog tek tako upoznam, pa sam, iz očaja, odlučila da pozovem žigola. Da, platila sam seks, i ne, ne stidim se!

Ako mogu muškarci, zašto i mi žene ne bismo mogle?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Njegov broj sam pronašla u jednom oglasu na kojem je pisalo: "Pružam usluge ženama i devojkama. Dame, ako ste usamljene i potrebna vam je nežnost, pozovite me!". I pozvala sam, skupila sam hrabrost i učinila to. Dogovorili smo se da se nađemo već isto veče.

TAKO TI JE MALA MOJA KAD LJUBI BOSANAC: Ali stvarno! (VIDEO)

Iskrena da budem, očekivala sam nekog isfeminiziranog, ružnog, mršavog ili debelog muškarca, koji je odlučio da se bavi ovim poslom, jer u privatnom životu nije mogao da pronađe devojku za seks. Međutim, prevarila sam se! Žestoko sam se prevarila!

Čim sam ga ugledala, od iznenađenja sam zinula. Bio je to mladić prijatnog izgleda i atletske građe, sa savršenim belim osmehom, i deset godina mlađi. Nismo dugo čekali, odmah smo otišli u hotelsku sobu i bacili se na posao.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prvi put nakon više od pet godina osetila sam se poželjnom i seksi ženom, i nakon dugo vremena istinski sam uživala u seksu. Pružio mi je toliko zadovoljstvo da sam se osetila boginjom u krevetu. Činjenica, stalno mi se po umu motalo to da sam ga platila, ali on je svoj posao radio perfektno - objašnjava nam Milica ne zastajkujući ni na trenutak.

Kada smo završili "posao", odmah smo se dogovorili da se ponovo vidimo. Noći provedene s njim su mi pružile toliki osećaj zadovoljstva, da sam u momentima zaboravljala i kako se zovem. Bilo je savršeno, osećala sam se 15 godina mlađom. Ukupno smo se videli 10 puta, s tim da sam mu platila samo prvi put... Nije želeo da primi novac narednih devet puta.

Svaki put kad sam bila s njim, pomislila sam i na svog muža. Međutim, kako sam poslednjih nekoliko meseci primetila veliku promenu u njegovom ponašanju, shvatila sam da on ima drugu s kojom provodi vreme kad nije na poslu, i zbog koje dolazi kasno kući.

Nakon nekog vremena sam odlučila da prekinem da se viđam sa svojim Gospodinom Savršenim, i rešila da jedno veče sve ispričam svom mužu. Već sam u mislima videla sebe kako se pakujem i njegov prezir u očima. Ali, desilo se nešto sasvim suprotno.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Došao je s posla, večerao i kada smo otišli u spavaću sobu, otvorila sam mu dušu. Sve sam mu ispričala i počeli smo oboje da plačemo. Dugo je ćutao, pa je i on odlučio da progovori, i moje sumnje su se obistinile. I on je imao drugu. Ja ga nisam prekorila jer sam ga razumela, a nije ni on mene.

Pričali smo dugo i odlučili da krenemo iznova. Sada smo ponovo oboje srećni, kao na početku veze. Slažemo se bolje nego ikad, u krevetu je bolje nego i kada smo osećali najjaču strast. Naši prijatelji, ali i deca nam kažu da se ponašamo kao tinejdžeri, ali nama to ne smeta.

Izgleda da nam je iskustvo koje smo oboje doživeli pomoglo da shvatimo koliko nam je u stvari stalo jedno do drugog. Upali smo u krizu, ali smo uspeli da je prebrodimo na najbolji mogući način - završila je svoju priču Milica dodajući onako uzgred da se ni ona ni njen suprug ni zbog čega ne kaju!

A nama je ostalo da se zamišljeni pitamo da li je u redu oprostiti ovakvu prevaru?

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ¥

    21. septembar 2015 | 01:00

    BOLJE DECI DA SI KUPILA NESTO SVOJOJ DECI ZA TE PARE ! A I POKAZALA SI KAKVOG SI MORALA,A I TE TVOJE DRUGARICE STO SU JEDINI PREDLOG IMALE DA PREVARIS MUZA.KUDA IDE OVAJ SVET DANAS !!! TO STO MISLIS DA SI JAKO UZIVALA,TO BI TI BILO TAKO SA SVAKIM NOVIM I MLADJI !!!

  • The Spatula

    20. septembar 2015 | 23:29

    E ala laze ova Milica, samo tako. Zamisli devet puta joj dao popust 100%! Bas neki sazaljiv tip! Ako citas ovo, vrati joj i to sto si joj uzeo prvi put, nemoj da te bije maler :D

  • Igor

    20. septembar 2015 | 23:22

    ma...ta prica kako se prevarom spasava brak je cista glupost.doslo je do zasicenja,ne volim je ili ne voli me "ajde zdravo"!zasto bi varali jedno drugo i glumili srecu u braku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA