RIZIKOVAO ŽIVOT ZA REBARCA: Iz požara spasao ženu i dete, ali i meso sa ROŠTILJA! (VIDEO)

- Jedina stvar o kojoj sam razmišljao bila je "samo da rebarca budu dobra". Utrčao sam u stan i spasio porodicu - ispričao je Amerikanac koji je iz zapaljenog stana izvukao ženu i dete, ali i meso sa roštilja

  • 3

Amerikanac Robert Rajt postao je pravi heroj u kalifornijskom Fresu nakon što je iz požara spasiao svoju suprugu i decu, ali i verovali ili ne, rebarca s roštilja.

Mleveno meso je stavio oko limenke piva, pa na roštilj. Ono što je dobio će vas naterati da isto to uradite! (VIDEO)

Heroj zajednice i svih gurmana se odmah po spasavanju njemu važnih stvari obratio televizijskoj ekipi lokalne televizije "KMPH FOX 26" kojoj je ispričao šta se dogodilo. Naravno, s mesom u prvom planu.

- Jedina stvar o kojoj sam razmišljao bila je "samo da rebarca budu dobra". Utrčao sam u stan i spasao porodicu - ispričao je.

Stavio je lubenicu na roštilj i nećete verovati šta je dobio! Čim vidite, probaćete i sami! (VIDEO)

Nakon što je suprugu i decu izveo iz kuće, vratio se po rebarca jer "nije hteo da izgore pošto je ponosan na ono što radi".

U međuvremenu, žena i dete u čijem je apartmanu buknuo požar uspeli su da se izvuku iz stana, ali su zadržani u bolnici zbog udisanja dima.

Vatra je izbila oko tri sata ujutro, a Robert je i objasnio zašto je roštiljao u to doba noći.

- Bilo je tri sata ujutro i bio sam gladan. Odlučio sam da stavim rebarca na roštilj - kazao je Rajt.

Po završetku intervjua on je rekao da planira da uživa u rebricama i da se nada da će ih nadležne vlasti smestiti u motel dok se posledice požara ne saniraju.

- Nisam zadobio nikakve povrede, osim dima u plućima, ali već sam imao dim u plućima tako da sam ok - rekao je ovaj gurman.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    2. septembar 2015 | 12:49

    Ovaj ima da popije krivicnu kaznu I da bude izbacen iz zgrade, jer je u Severnoj Americi iskljucivo zabranjeno rostiljati, bilo na balkonu ili unutar stana, tacno iz ovih razloga! Idiot je zapalio zgradu, ugrozio zivote svoje porodice I drugih stanara, zbog toga sto su mu se jela rebarca! Cisto smece od ljudskog bica, ako se tako uopste moze nazvati!

  • Lol

    2. septembar 2015 | 13:16

    Čorbast pasulj volem , sas rebarca suva ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA