Prijave protiv tri klanice zbog crvene tečnosti u Dunavu

Prekršajne prijave protiv tri klanice klanice zbog crvene tečnosti u Dunavu

  • 1

Vojvođanski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo podneo je prekršajne prijave protiv tri klanice koje su povezane na kolektor, iz kojeg je u Dunav, kod novosadskog keja, u nekoliko navrata ispuštana crvena tečnost.

Pokrajinski sekretar u tom sekretarijatu Branislav Bogaroški precizirao je da su prijave podnete 24. avgusta i istakao da ne upiru prstom ni u jednu od navedene tri klanice već da samo konstatuju da su kod njih utvrđeni nedostaci - rekao je Bogaroški.

- Nadležna inspekcija obavila je kontrolu u tim klanicama i utvrdila da postoje nedostaci i da su zato podnete prekršajne i prijava za privredni prestup. Tim firmama je naloženo i da otklone nedostake - rekao je Bogaroški.

Građani su na novosadskom keju nekoliko puta prijavljivali da se iz kolektora u reku ispušta crvena tečnost, a poslednji put to se desilo sinoć.

(Telegraf.rs/ Izvor: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIRCE

    2. septembar 2015 | 18:35

    O ovom incidentu smo citali nekoliko puta i ja ne mogu i necu da verujm da se nista ne preduzima.Komunalna policija zatim inspekcija, ekoloska, sanitarna alo pokrenite nesto Novosadjani.Meni Beogradjanki je grozno kad vidim sliku i kad citam a mogu misliti kako je vama.Probudite se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA