≫ 

Ovaj SRBIN je preko noći postao MILIONER, a kada pročitate kako, uradićete isto što i on!

Predrag Milojković (48) iz Popovca kod Paraćina je svako veče nakon posla radio nešto zbog čega se kasnije, ispostavilo se, obogatio

  • 18

Jamski kopač u Senjskom Rudniku, 48. godišnji Predrag Milojković iz Popovca kod Paraćina, saznao je da je rođen pod srećnom zvezdom tek kad je prošle godine na ovaj dan došao iz druge smene došao kući.

OVO JE NAJSREĆNIJI SRBIN: Izvučen dobitnik pet miliona dinara u okviru velike Frikom nagradne igre

Zet mu je saopštio da je upravo dobio glavnu nagradu u velikoj Frikom nagradnoj igri – robni vaučer u iznosu od pet miliona dinara.

- Odmah sam zvao kol centar. Potvrdili su i rekli da treba da sačekam da se objave zvanično imena dobitnika - kaže ovaj neviđeni srećnik, koji dodaje da ne sumnja da je baš on izvučen.

Tvrdi da je nagrada došla u pravo vreme i u prave ruke. Ima četvoro dece. Od tri udate ćerke ima petoro unučadi, dok sin-jedinac pohađa prvi razred srednje kulinarske škole u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Promo Foto: Promo

- Radim u Senjskom Rudniku i svakog dana putujem iz Popovca autobusom. Dok čekam na prevoz da se vratim kući, svakodnevno kupujem Frikomov sladoled u seoskoj prodavnici. Kupim "kapri“ ili "čoko moko“ i sladim se. Naravno, pogledam ima li dobitka na štapiću. Kako ih nije bilo, nedobitne štapiće sam čuvao i poslao pedesetak koverti sa njima. Ubacio sam ih u kutiju u "Unikredit“ banci u Paraćinu – objašnjava Milojković kako se dogodilo da učestvuje u nagradnoj igri.

Koverte je slao na ime sina, unučića i na svoje, ali se ispostavilo da je baš on rođen "pod srećnom zvezdom“ iako se nagradama nije nadao. Čak nije ni znao da je baš u utorak javno izvlačenje na Zemunskom keju.

- Kad dobijem vaučer, odlučiću kako ćemo novac da trošimo. Ima nas, potrošiće se. A sladoled ću, naravno, i dalje da kupujem i jedem -  rekao nam je ovaj vredni rudar koji je, osim uglja, neplanirano iskopao i glavnu Frikomovu nagradu.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA