Mladić u Rusiji opipao 1000 ženskih grudi, pa se rukovao sa Putinom (VIDEO)

Na snimku postavljenom na Jutjubu vidi se kako je jedan mladić svojim rukama opipao 1000 grudi, a potom se rukovao sa presednikom Rusije Vladimirom Putinom

  • 7

Na internet stranici Jutjub postavljen je video klip u kome se vidi kako jedan ruski mladić svojim dlanovima dodiruje 1000. ženskih grudi, a potom se rukuje sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Mladić u Rusiji došao je na neverovatnu ideju koju je i ostvario, naime on je svojim rukama opipao 1000. ženskih grudi, uz njihov pristanak, a potom iskoristio trenutak nepažnje obezbeđenja presednika Rusije, prišao mu je i rukovao se sa njim.

Ovaj momak je prilikom opipavanja grudi svaku od devojaka snimio, a na video klipu koji je postavljen na internet stranici Jutjub se vidi 1000. različitih devojaka koje su rado dopustile mladiću da ih dodiruje.

Presednik Rusije Vladimir Putin je prilikom obilaska svojih pristalica izdvojio iz mase  jednog dečka sa kojim je zastao da se slika, u tom momentu vidi se kako se pomenuti mladić probija između dva pripadnika obezbeđenja ruskog presednika, prilazi mu i rukuje se sa njim.

Vladimir Putin nije tada ni slutio da je dodirnuo ruku koja je pre tog rukovanja opipala 1000. ženskih grudi.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nevena

    21. april 2012 | 08:46

    hahaha legendarno....:)

  • Anastasija

    20. april 2012 | 16:38

    Stvarno luda fora....nema šta.Dečko je bio uporan :)))

  • file

    4. april 2013 | 13:26

    tužno, ali ispade da prema mojih 5 minuta pregleda, ruskinje imaju manje sise nego ja (inače spadam u mršavu populaciju)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA