"SILOVAO ME JE, TUKAO I PRETIO DA ĆE ME UBITI": Ispovest žene kojoj je veza sa BIZNISMENOM pretvorila život u PAKAO!

Devojka je prijavila fizičko nasilje i da ju je u poslednjih godinu dana, više puta protiv svoje volje biznismen prisiljavao na seks

  • 59
Foto: Alo/društvene mreže Foto: Alo/društvene mreže

Valjevka J. P. (25) prijavila je policiji da ju je biznismen D. S. (41), inače vlasnik poznatog kafića, sa kojim je skoro dve godine bila u emotivnoj vezi, iz ljubomore tri dana držao zatočenu u njegovom stanu, maltretirao i tukao, ali i da ju je u poslednjih godinu dana više puta silovao!

Po zahtevu tužilaštva, biznismenu je sudija za prethodni postupak, zbog mogućeg uticaja na svedoke, odredio pritvor do 30 dana.

Biznismen, koji je razveden, a iz braka ima dvoje dece, živeo je sa svojom 15 godina mlađom devojkom u stanu u njegovoj poslovnoj zgradi u centru Valjeva.

JEZIVO: Vlasnik poznatog srpskog kafića osumnjičen da je silovao svoju devojku!

- S obzirom na to da je on veoma bogat, oboje su živeli na visokoj nozi. Kupovali su luksuznu garderobu, često putovali po svetu i letovali u najluksuznijim hotelima u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji, Monte Karlu...

Foto: Alo/društvene mreže Foto: Alo/društvene mreže

Međutim, prema njenoj izjavi, bio je veoma ljubomoran i poslednja tri dana ju je držao zatočenu u svom stanu, a 1. septembra ju je udario i ugrizao za obraz. Tada joj je navodno poručio da napusti stan, ali joj nije dozvolio da odnese garderobu koju joj je kupovao.

Ona je nakon toga policiji prijavila fizičko nasilje, ali i rekla da je u poslednjih godinu dana više puta protiv svoje volje prisiljavana na seks, o čemu se žalila svojim prijateljicama koje je predložila da se saslušaju kao svedoci u istrazi - objašnjavaju izvori koji su upoznati sa slučajem a piše Alo.

Oni navode da o njihovom luksuznom životu svedoče brojne fotografije na Fejsbuk profilu J. P., ali je interesantno da ni na jednoj nema biznismena.

Foto: Alo/društvene mreže Foto: Alo/društvene mreže

J. P. (25), je policiji rekla i da joj je D. S. pretio da će je ubiti ili napraviti od nje invalida ako ga bude ostavila ili ga prijavi policiji.

Nakon što ga je prijavila, ova mlada Valjevka je podvrgnuta pregledima. Ginekološki nalaz je bio uredan, ali su joj konstatovane lake telesne povrede od kojih su neke nastale i u prethodne dve sedmice nakon pada sa biznismenovog skutera tokom letovanja u Budvi.

Sa druge strane, osumnjičeni D. S. je, u svom iskazu nakon privođenja, negirao da je devojku prisiljavao na emotivnu vezu i na seks i pokazao zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni na svim putovanjima i letovanjima koje, međutim, J. P. nije objavljivala na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    5. septembar 2015 | 12:31

    16god stariji od nje i u emitivnoj vezi su,on mozda sa njim, ali ona sigurno je bila u novcanoj vezi sa njim.

  • k

    5. septembar 2015 | 14:11

    kad si sponzorusa jbg

  • Darko44

    5. septembar 2015 | 15:51

    A njegove pare te nisu silovale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA