OTVARA SE NOVA FABRIKA U ZAJEČARU: Radna mesta za stotinu radnika!

Nova fabrika će biti gotova u martu 2016. godine, a u prvoj fazi će se proizvoditi biorazgradive kese, dok će u drugoj fazi biti proizvedeni repromaterijal, kao i biorazgradivi granulati

  • 2

Gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović, sastao se sa Arndom Hajmanom, izvršnim direktorom kompanije "Viktorgroup" iz Nemačke, gde je razgovarao o otvaranju fabrike biorazgradivih kesa u kojoj će radna mesta dobiti oko stotinu radnika.

BRAVO ZA ZAJEČAR: I ove godine 600 tablet računara za đake prvake!

Nova fabrika će biti gotova u martu 2016. godine, a u prvoj fazi će se proizvoditi biorazgradive kese, dok će u drugoj fazi biti proizvedeni repromaterijal, kao i biorazgradivi granulati, piše portal "Tvbest.rs".

- Smatram da je danas u Srbiji jedan od najtežih poslova otvaranje novih radnih mesta, ali zahvaljujući angažovanju predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića sa timom svojih saradnika za Zaječar, možemo da kažemo da je Zaječar jedan od retkih gradova u Srbiji koji će moći da se pohvali novootvorenim radnim mestima - istakao je gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović.

Foto: tvbest.rs Foto: tvbest.rs

Arnd Hajman, izvršni direktor “Viktorgroupa” kompanije, sastao se i sa načelnicima odeljenja Gradske uprave Zaječar, sa pomoćnikom gradonačelnika Zaječara Suzanom Stamenković, kao i sa Aleksandrom Milivojevićem, članom Gradskog veća.

Ognjenović je izdao nalog saradnicima i načelnicama odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i urbanizam građevinu i komunalno stambene poslove da u najkraćem roku pripreme sve uslove i dokumentaciju za otvaranje nove fabrike.

Od sada možete da pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: tvbest.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. septembar 2015 | 19:01

    Al zato fabrika kablova zbog opstinskih taksi prestaje da radi

  • snezana pešić

    6. septembar 2015 | 09:54

    a plate , e plate nema samo deo socijalne pomoći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA